Helló, október! Az év 10. hónapjának első Heti progressziója jelentkezik, amely egyben a sorozat 200. része is. E szép kerek szám apropójából szeretném külön megköszönni minden kedves olvasónk figyelmét, kiemelve azokat, akik hírekkel, fotókkal, egyéb releváns anyaggal hozzájárulnak a Heti progresszió jó értelemben vett színesítéséhez. Sőt, e halmazon belül még külön szeretném köszönteni és még inkább kiemelni azokat az olvasókat, akik rendszeresen küldenek levelet a hetiprogresszio@protonmail.com-ra és évek óta, folyamatosan hozzájárulnak a rovat még jobb működéséhez.

A Heti progresszió első része majdnem 4 évvel ezelőtt, 2019. október 27-én 21:25-kor rajtolt el és akkor még nem terveztem sorozatnak. Hamar felismertem azonban, hogy a hasonló hírekből Dunát lehet rekeszteni, így a rovat szinte rögtön az első rész után meg is született, rendszer lett belőle. Ekkor még kizárólag a nyugati világ történéseire koncentráltam, ez azóta természetesen már kibővült a szélesebb látókör és a cizelláltabb világlátás érdekében. A Heti progresszió egyébként több más fejlődésen és javuláson is keresztül ment e 4 év során, így például létrehoztam egy e-mail-címet a rovat közönségével való kapcsolattartás céljából, ez lett a hetiprogresszio@protonmail.com, amely korábban szintén nem volt a sorozat része.

E dicséretes evolúció jegyében, nagy örömmel nyitom meg a sorozat 200. (vagy ha úgy tetszik CC.) részét! Vágjunk bele!

3. Büntetőeljárás folyik egy oregoni transznemű ellen, mivel egy középiskola folyosóján minden előzetes interakció nélkül hátulról megtámadta egyik lány diáktársát. A kappanhangú „diáklány” olyan erővel ütötte a védtelen lányt, hogy esélye sem volt hathatós védekezésre, esetleg visszatámadásra, hiszen attól még, hogy diáktársa „nőnek” van elkönyvelve, a transzbűnöző egy férfi erejével rendelkezik.



Békés és üldözött - pont mint a propagandában (forrás: szentkoronaradio.com)

Igen, őket kellene tolerálni és elfogadni, pedig többször bizonyították már, hogy a látszat ellenére tudnak rendkívül agresszívan és vadul is viselkedni. Az ügy a fiatalkorúak bíróságán folytatódik, a vádemelés is folyamatban van. Hogy az LMBTQ-lobbi kihúzza-e a kakiból az állatot, majd kiderül, sajnos több alkalommal is bebizonyosodott már, hogy messzire nyúlik a kezük.

I was reluctant to share this Portland video given the faces shown, but it has gone viral to such a degree that I think an uncensored version is newsworthy. A trans student at the woke @Hazelbrook_MS school in @TigardTualSD was recorded beating a girl. pic.twitter.com/sOmT7Sudxp

— Andy Ngô 🏳️‍🌈 (@MrAndyNgo) September 28, 2023

2. A tezsvííírek is szeretnek focizni, habár a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága vaskos büntetést szabott ki a szinte csak Dankó vezetéknevű személyekből álló Testvérek focicsapatra. A DLSZ Alapszakasz Diablo Csoport 2. fordulójában esedékes Szöglet FC – Testvérek „rangadó” 44. percében ugyanis tömegverekedés tört ki, a meccset is félbe kellett szakítani.



A rasszista bíró és a döntéshozók elkaszálták Dankóék reményteli karrierjét (forrás: magyarjelen.hu)

Gondolom nem kell hosszasan ecsetelni, melyik csapat játékosai miatt tört ki a verekedés, kaptak is egy vaskos eltiltást a 2023/24-es bajnokság összes további meccséről. Azonban ez még nem minden, ugyanis ha nem szereznek ismét egy szakajtóra való Dankót – mondjuk ők sajnos megoldják – akkor 2024 után is kérdéses a működésük, ugyanis a verekedő játékosokat 2028. szeptember 19-ig minden labdarúgóként végzett tevékenységtől eltiltották. A csapatot vezető id. Dankó Antal 2029. szeptember 19-ig kapta ugyanazt a büntetést, így a logó nélkül versenyző csapat jövője meglehetősen kétséges.

1. Stílusosan olvasói képpel zárunk. A gyermekeket ma sem sikerült megvédeni, ugyanis olvasónk felvétele alapján a keszthelyi Müller minden gond nélkül árusít LMBTQ-üdítőitalokat (igen, én sem értem, hogy az élelmiszereket, italokat miért kell belekeverni ebbe a kérdésbe, de ez a téma messzire vezet és nem most állunk neki kibogozni).



Nagy segítség ez a magyar családoknak!

Felháborodott olvasónk elszánt és panaszt is szeretne benyújtani, ugyanis nem találja természetesnek az efféle árusítást. Amúgy a „Szomjoltóra” (Durstlöscher) keresztelt üdítő készítői elemükben érezhették magukat, hiszen még egy szójátékkal is megtoldották a „rainbow edition”-t. A Durstlöscher főnév eredetileg hímnemű szó, azonban az utána írt :in-nel „nőiesítették” a főnevet, jelezve ezzel, hogy a nem csak egy áthidalható akadály még a nyelvtan terén is (a mellette található rágógumi ízű sorstárs kimaradt a nyelvtanbuliból [azt "csak" az ún. transznemű zászló színeibe öltöztették - a szerk.]).

Nagy segítség ez a magyar családoknak!

Jövő hét vasárnap immáron a „kétszázas éra” részeivel folytatjuk rovatunkat, tartsanak velem ezután is!

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info

Előző adag: Kutya világ - Heti progresszió (CXCIX. rész)