Kubatov Gábor közösségi oldalán reagált a korábbi bejegyzése alatt felbukkanó "gyűlölködő, negatív" hozzászólásokra. A Ferencváros elnöke csütörtökön egy bejegyzést tett közzé, melyen a Fidesz értelmiségi holdudvarának ékköve látható a stadion lelátóján. Ebben így fogalmaz: "Idáig mindig kikaptunk, amikor Győzike kijött a meccsre, de a Csukaricski elleni győzelemmel végre megtört a jég!”

A bejegyzés azonban - érthető módon - nem aratott osztatlan sikert a szurkolók körében.

A klubvezető legkeményebben és legegyértelműbben annak a kommentelőnek válaszolt, aki arra próbált utalni, hogy egykor maga az elnök is a B-Középben szurkolt: „Engem cseppet sem érdekel, ki mióta jár meccsre, hogy hányszor volt valaha kint, hogy melyik pártra szavaz, hol lakik, melyik megyéből érkezett, kik a szülei, mi a foglalkozása, hogy szegény vagy gazdag, ha egy mondattal, egy Hajrá, Fradival, egy tapssal győzelemhez segíti az én szeretett csapatomat. Aki ezt nem érti, az nem érti meg, hogy mi a Ferencváros!”

Győzike is megpróbált reagálni

Saját gondoltaok híján idézettel indított, majd megpróbált leírni egy saját mondatot is, de persze nem sikerült helyesen:

A beteg és a buta ember lelki szegénységének bizonyítványa a gyűlölet, ítélni a világ legkönnyebb dolga, mindenki a saját portáján tegyél rendet.

Íme Kubatov bejegyzése, érdemes elolvasni a hozzászólásokat alatta, egy kis ízelítő:

Győzike, Kis Grofó és csapatának semmi köze nincs és nem is lesz a Ferencvároshoz!!! Mi vagyunk a Ferencváros!

*

Mindem tiszteletem Kubatov elnök úré, de ezt nem kérjük.
Amennyiben a fotón látható személy világéletében fradista lett volna és rendszeresen ott lett volna a meccseken, akkor talán, de ez így végtelenül mű.
Arról nem is beszélve, hogy miért kell ilyen teljesítmény nélkúli alakokat reflektorfénybe helyezni.
Rettenetesen kiábrándító és taszító ez...

*

Kár, hogy ilyen és hozzá hasonló negatív figurákkal próbáljuk népszerűsíteni a Fradit. A sima lelátón nála milliószor többre tartott és megbecsült emberek ülnek, akik példaértékű életet élnek, nem úgy, mint Győzike. Ne ez legyen a Fradi üzenete… akkor bajban leszünk, nem csak fradisták, de a nemzetünk is.

*

Lehet hogy nem nagy dicsőség a Fradinak, hogy ő ott pózol az utóbbi időben a meccseken!

*

Ez már kezd kicsit kellemetlen lenni... Mi lesz legközelebb? Ő énekli majd az indulót? Vicc...

*

Tisztelt Elnök úr! Ne dicsekedjünk vele, ha megkérhetném. Köszönöm.

*

Nagyon rosz kabala! Hajrá Fradi!

**
Örülünk az új reklámarcnak. Rólam miért nem készül ilyen kép és poszt.?? Pedig sok meccsen ott vagyok és nem azért, hogy bármiféle hasznot húzzak ebből... De igen eltessük az ilyen haszonleső, divatbohócokat. Bízom benne elnök úr, hogy az indulónkat azért nem ő fogja újra komponálni.

*

A régi mottót kellene használni: Maradj otthon!

*

Hű, erre már nem lehet mit mondani. Azért arra kíváncs lennék, mit mondanak erre azok a fradisták, mint pl. én, aki 45 éve az.

*

Ne égessük már a Ferencvárost ezzel a bohóccal!

*

Na, ez végre egy fontos hír volt. Köszönöm.

A fideszes mintacsalád:

Korábban írtuk:

- Szobrot állítottak - egyelőre még csak - Kis Grófó apjának: a Cideszt Kubatov Gábor képviselte

- Kubatov könyörögve, háttérzene mellett kéri a szurkolókat, hogy két kézzel karlendítsenek