Ugrás a cikkhez
Reklám

Július 1-jén egy San Franciscó-i homokoskórus tagjai úgy döntöttek, megmutatják a "homofób" közösségnek, hogy velük nem érdemes szórakozni: dalban üzenték a világnak, hogy ha a bárki azt hiszi, a buzilobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van.




"We convert your children" ("Átváltoztatjuk a gyermekedet") című daluk (amely a YouTube-on "Üzenet a meleg közösségtől" címmel elérhető) a következő strófával indul:

You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.

Magyarul:

Azt hiszed, megrontjuk (erkölcstelenné tesszük, lezzüllesztjük) a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem - ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.

A videóra a The American Conservative című hírportál hívta fel a figyelmet. A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i buzeránsok egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a velük szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolítsák azt az online felületekről.




De az internet nem felejt:

Dreher kitér arra is, hogy az "átváltoztatással" a szerzők a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink "toleránsak és méltányosak" legyenek.

Ettől függetlenül – és ezt maga Dreher is így véli – a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor távolította az LMBT-propagandát a gyermekektől.

A videó a "Pride-hónap" "tiszteletére" készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.

(Mandiner nyomán)

Frissítés: rájöttek a rohadékok, mekkora hibát követtek el

Mindenhonnan töröltetni próbálják a videójukat, de nem fog menni...





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából