Ugrás a cikkhez
Reklám

Fekete-Győr Andrással és a Momentummal rengeteg probléma akad magyar nemzeti szempontból, amit szóvá lehet és kell is tennünk. Nem csak nekünk, mindenkinek, aki úgy érzi joggal, veszélyt jelent az ő társasága hazánk jövőjére nézve. Például azért, mert egy nemzetközi hálózat részei, és a Rotschild bankárcsalád pénzei vannak mögöttük. De van, akik szerint nem is ez a baj velük…

Bingó, a kormánypárti sajtó borzasztóan unalmas és bárgyú nácizásával állunk szemben már megint. Közismert fideszes kommunikációs panel, hogy a szélsőjobboldal egyenlő a szélsőbaloldallal, aminek annyi az aktuálpolitikai célja, hogy szerintük a Jobbik még mindig szélsőjobboldali, és lám, összeér a baloldallal. Hát ez zseniális, csakhogy a Jobbik mára baloldali párttá lett, ebbe kár is belemenni, annyira nyilvánvaló.

Ennek ellenére ez a lemez beakadt náluk.

Karlendítéssel küzd a melegek jogaiért Fekete-Győr András – írja a 888.hu. (Ez a libsi melegezés már önmagában megérne egy-két jó szót, de hát rajtuk nem kell csodálkozni.)




"Fekete-Győr András pártelnök egy náci karlendítésre emlékeztető mozdulattal küzd az elfogadásért, nem mellesleg az ellen, hogy homoszexuális propagandával lehessen agymosni fiatalkorúakat" – fejtegetik, mindezek tükrében pedig nézzük meg a "döbbenetes" fotót:



Fotó: Fb/Momentum

Gyerekek, most komolyan ez a szint? Ez óvoda. Teljesen világos, hogy Fegyőrtől az volna az utolsó, hogy kart lendítsen, egyébként pedig ez egy átlagos integető mozdulat, melyet az emberek naponta megejtenek a hétköznapokban is akár, ha mondjuk az út túloldalán lévő ismerősük felé intenek.

Mint fentebb írtam, Fekete-Győrről ezernyi tényt le lehetne írni, mi a baj vele, amivel igazából mi is egyetértenénk. De nem, ehelyett 100%-ban átveszitek a balliberális oldal narratíváját, és minden bokor mögött "náci" mozdulatokat, gondolatokat láttok… És nem, semmiféle "bátor rámutatást a kettős mércére" nem tettetek, csupán ugyanazt, mint ők.

A cikk szerzője be is léphetne egyébként a Momentumba, egy közös pont már bizonyos, hogy van. De biztos vagyok benne, volna ott több is…

Lantos János – Kuruc.info  





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából