Ugrás a cikkhez

Az alábbi vlog Bill Gates valódi arcát hivatott bemutatni. Megtudjuk belőle, hogy Bill Gates előszeretettel pózol úgy, mint aki azért él, hogy megmentse a bolygót a reá leselkedő veszélyektől, mint például az éghajlati változások. Ennek érdekében nullára szeretné csökkenteni a széndioxid-kibocsájtást, és természetesen irányelveket is előír számunkra, a társadalom számára, miképpen is lenne ez elérhető.
Természetesen ezek a "világmegváltó" ötletek nincsenek ingyen, ehhez mindenkinek hozzá kellene anyagilag is járulnia egyénileg is.

"Kissé" ellentmondásos azonban, hogy maga Bill Gates birtokol egy Porsche-gyűjteményt, de van neki egy 7-es BMW-je, egy S-osztályos Mercedese és egy 500 SL típusú sport Mercedese is. A magánrepülőgépe óránként 486 gallon üzemanyagot fogyaszt, úgyhogy kissé visszás a helyzet, főleg hogy helikoptereiből is egész flotta áll rendelkezésére. A nagy klímatanácskozásokra is ezekkel szokott járni.

Életvitele is roppant "takarékos", csupán egy 66 ezer négyzetméteres területen él, egy 127 millió dollárt érő kastélyban, cirka 100 villanyszerelő kellett hozzá, hogy üzembe helyezzék. További részletek a videóban:

L. J.

Korábban írtuk: Bill Gates megint utat mutat: most már szépen zajlik az oltakozás, jöhet vissza a "klímakatasztrófa" sulykolása

Kapcsolódó: Fauci doktor azt szeretné, hogy mi maszkot és még szemüveget is viseljünk, de ez rá valamiért nem vonatkozik

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából