Ugrás a cikkhez
Reklám

Ronén Saulov ismert izraeli rabbi a Youtube megosztóra kitett videón kifejti véleményét arról a klipről, amelyen közösen énekel Stephane Legar izraeli néger és Iti Lévi zsidó énekes. A rabbi dühét az váltotta ki, hogy a rendkívül sikeres izraeli Stephane Legar (fekete, togói keresztény szülők gyermeke) és Iti Lévi (izraeli fehér zsidó) együtt merészel énekelni. A rabbi azt is kifejti, hogy aki gojjal énekel együtt, az az ifjúságot is gojjá változtatja – írja a Má’áriv című újság.



Stephane Legar, a büdös goj és Ronén Saulov rabbi

Kikerült a Youtube videó megosztóra Ronén Saulov ismert, a kiválasztottak faji tisztaságát hirdető izraeli rabbi vélekedése egy Stephane Legar nevű togói néger keresztény szülők gyermekeként Izraelben született énekes, hip-hop táncos, illetve Iti Lévi, szintén izraeli, ám fehér és zsidó énekes közös videoklipjéről. A fekete énekesről a teljesség kedvéért el kell mondani, hogy mivel izraeli állampolgár, s nem arab, híradókatonaként kötelező katonai szolgálatot teljesített az izraeli hadseregben.



Iti Lévi és Stephane Legar az úszómedencénél

A tegnap közismertté vált videón Ronén Saulov rabbi a fekete és a fehér izraeli énekes közös videoklipjéről ezt mondja:

Manapság vannak olyan klipek, amelyen két fiatalember énekel, s közülük az egyik egy büdös goj, akinek húsa valójában szamárhús. Akik gojjal énekelnek együtt, azok gojjá változtatják az izraeli ifjúságot. Az ilyenek miatt váltunk vallásilag tisztátalanná. Az olyan férfiak klipjei miatt, akik meztelenül, itallal, alkohollal, drogokkal a kezükben meghívnak az úszómedencébe. S ő még dicsekszik is, hogy kizárólag lányokat hívott meg. Mi történt velünk? Megbolondultunk, elvesztettük Isten képmását?

Mi meg csak azon csodálkozunk (vagy inkább nem is... - a szerk.), hogy a Youtube ezúttal nem törölte az izraeli rabbi egyértelműen rasszista megnyilvánulását. A videó ugyanis továbbra is elérhető:

H. J. – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából