Ugrás a cikkhez

Harc minden formában – mutatja be a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom legújabb videója, milyen harci formákat is képvisel a közösség. Láthatunk tradicionális fegyverekkel való gyakorlástól elkezdve, a modern harcászaton át a tényleges akciókig sok ütős jelenetet.

Lázadás ez a modern világ ellen, lázadás a normalitásért, szembeszállás az LMBTQP-lobbival, a gyurcsányi terrorral, vagy éppen az Erdélyt megszállva tartó erőkkel. De leginkább szembeszállás gyáva korszellemmel, a közönnyel, a virtuális világban való tespedéssel, az elidegenedő folyamatokkal. Harcos közösséget épít a Vármegye.

“A HVIM tevékenysége ugyan nem csak harcból áll, hiszen számos építő jellegű képzést és intézményt tartunk fent, de most, az ’56-os szabadságharcra emlékezve a bátorság kerül bemutatásra és kidomborítása a Hit, Hűség, Bátorság hármas jelszavaink közül”- nyilatkozta Barcsa-Turner Gábor, a mozgalom társelnöke az új bemutatkozó filmről. Hozzátette, hogy “várják a legelszántabb, legbátrabb, legáldozatkészebb fiatalokat, akik mindennemű érdek, pozícióhajhászás helyett tisztán a nemzetért és a magyar jövőért szeretnének tenni a normalitás aktív védelmezésével és a személyes példamutatással. A HVIM egy életprogramot ad, az új harcos embertípus megalkotását, egy hagyományhű, testvéri közösség létrehozását, ahol egymásra találhat az az embertípus, mely idegenként érzi magát a romok között” – zárta gondolatait a mozgalmi vezető.

Videójukat kb. másfél óra alatt törölte a YouTube, itt még elérhető:

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából