Ugrás a cikkhez
Reklám

Nincs másik - hazudja évek óta az emberek képébe a Zsindex. Pedig dehogy nincs... ahol a fajtájuk ott van, az mind ugyanaz.

A legékesebb példa erre a mini-Zsindex, a 444 (a lapocska, mely a mai napig nem tudja eldönteni, hogy magyarpukkasztó blogocska, vagy magyar fordításban megjelenő héber hírportál akar lenni), s az ő egyik firkászuk, akire, ha rákiáltunk, hogy "Deine Papiere, Jude!", akkor - valószínűleg - Bede Márton névre szóló igazolványt fog falfehéren előhúzni. (Ő az, aki az alábbi mondatokat tudta néhány éve megfogalmazni: "Soros-ügy: Bár nem mindenben értek vele egyet, ő a legtisztességesebb médiatulajdonos Magyarországon. Kár, hogy csak néhány kis lap egészen kis szeletét tulajdonolja. Magyarországon Soros mindig a történelem jó oldalán állt.")

És ezzel közöltük is minden lényeges információt, következzék a leleplezés a nyunyókás fasisztáról, aki merészelte nem azt nyilatkozni, hogy a nagy formátumú menedékkérők mindegyike egészséges, ápolt, művelt stb. úriember, akikről csak azt nem lehet teljes bizonyossággal előre megmondani, hogy szmokingban vagy frakkban fog a határunkhoz érkezni, és melyik limuzinjával. De most jól lebukott a nagymutter.

Még hogy nincs másik... Szinte csak másik van.



Az a mi tragédiánk, hogy a Bede-féle élősködők viszont már nagyon régen, és kipusztíthatatlanul jelen vannak Magyarországon...





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából