Ugrás a cikkhez
Reklám

Tőle nem csak azt tudhattuk meg, hogy hazánk egy brutálisan rasszista ország, hanem azt is, hogy ha cigányok ölnek magyarokat, az nem rasszizmus. Miért is lenne az?...

Frissítés: a niggerimádók toleranciájáról és egyenlőség-elképzelésükről

Mint kiderült, létezik egy "Le az adók 75%-ával Párt" nevű szerveződés. Ők adták ki az alábbi közleményt, a videóban is látható a szóban forgó tábla, valamint a "pártelnök":

A Black Lives Matter egyik tagja rasszista botrányt rendezett vasárnap

A Black Lives Matter tegnapi eseményét egyeseket zavarba ejtett az "All Lives Matter" tábla, amit Ecsenyi Áron a LA75 elnöke tartott fel.

"Egy nő rám vetette magát a BLM tüntetésen. Mielőtt azt hinnéd, hogy most szaftos részek következnek, ki kell ábrándítsalak. A túlsúlyát büszkén vállaló hölgy ugyanis a kirekesztő üzenetem miatt lépett fel, melyet az "All Lives Matter" feliratban vélt felfedezni. Meglepő módon mindezt az erőviszonyok szemérmetlen figyelmen kívül hagyásával követte el. Nosza, az egész 1000 fős társaság figyelme nyomba odahárult, többen, akik úgy gondolták, hogy az áldozatok bőrszíne számít, takarni próbálták a táblámat. Arra a kérdésemre, hogy mit gondolnak arról, hogy a legtöbb rendőri áldozat férfi, nem jött válasz. A sors fintora, hogy egy fekete srác jelezte a nőnek a vélemény szabadság fontosságát, amit rendkívül megilletődéssel kellett tudomásul vennie, neki ugyanis már nem mert visszaszólni."

2. frissítés: az európai életek védelme sem fér bele

Újabb eset bizonyítja, hogy a liberálisok a legnagyobb rasszisták, csak ők éppen az idegent imádják - sokkal jobban, mint a legtöbb fehér a saját fajtáját (1:56-tól):

Korábban írtuk: Így térdeltek a budapesti Szabadság téren az antirasszista vallás nemzetközi hívei





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából