Ugrás a cikkhez
Reklám

Nem gondoltam, hogy ezt valaha le fogom írni, de Karácsony Gergelynek támadt egy jó ötlete: 2020. június 4-én délután fél ötkor megállítja Budapest forgalmát egy rövid időre, emlékezendő a 100 évvel ezelőtti trianoni igazságtalanságra. Arra kér mindenkit, hogy maga is álljon le akkor egy percre és emlékezzen!
Nos, ezt a remek kezdeményezést mindenképpen ki kell terjeszteni. Álljon le az egész ország egy percre Trianon 100. évfordulóján!

Csatlakozzanak a vidéki városok és falvak is! Álljanak le a Volánbuszok (a vonatok lehet, hogy nem tudnak)! Álljanak le az országutakon és autópályákon az autók és kamionok (lehúzódva a leálló vagy külső sávba, hogy a idegenszívű zsírbunkók meg a külföldiek nehogy nekik száguldjanak)! Tegye le a kezéből mindenki a szerszámot, klaviatúrát stb., és mondja el magában, hogy NEM, NEM, SOHA, soha nem törődünk ebbe bele és nem fogadjuk el véglegesnek!

Egy ilyen országos leállás hírértékű lenne a nagyvilágban is.

Aznap a parlament is emlékülést tart Trianon kapcsán.

Legyünk ott minél többen a parlament előtt a Kossuth téren, és tiltakozzunk a mai napig fennálló igazságtalanság ellen! A trianoni megemlékezések kapcsán feloldották a gyülekezési tilalmat!

Követeljük a magyar kormánytól, hogy az MVSZ által indított Trianonról szóló nemzeti konzultációt aláíró százezrek akaratát figyelembe véve, kezdeményezze végre a nemzetközi szervezeteknél a békediktátum felülvizsgálatát! Erre a románok Trianont ünneppé nyilvánító pofátlansága jó ürügyet is szolgáltat.

Vesszen Trianon!

(Forrás: Budahazy.info)

Kapcsolódó: Greg Christmas egy percre leállítaná városát június 4-én - de jaj, nehogy revízióként értelmezzék!

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából