Ugrás a cikkhez
Reklám

Ash Sarkar 1992-ben született Nagy-Britanniában. Az egyik felmenője, Pritilata Waddedar a bengáli britellenes mozgalom alakja volt.

Sarkarra is igaz a mondás, hogy ő úgy brit, ahogyan Ahmed svéd, valamint Mickey ló.




Sarkar saját magát kommunistának és muszlimnak vallja. Ez két kérdést is felvet.

Először, hogy hogyan képes ezt a két homlokegyenest ellentétes eszmét összeegyeztetni? Nyilván sehogy, csak felforgató hajlama révén minden eszközt megragad, amivel a nyugati civilizációnak árthat.

Másodszor, ha a kommunizmus és az iszlám olyan jó dolog, akkor miért nem kotródik el egy kommunista vagy egy muszlim országba? A tapasztalt olvasó tudja, hogy miért: egyfelől ott nincs segély, másfelől ha ott sokat hőbörögne, gyorsan a puskacső előtt vagy a kard alatt találná magát.

Az alábbi felvétel egy összevágás, ami rámutat Sarkar aljas természetére.

Először áldozatként sajnáltatja magát: „Az olyan ideák, mint a nagy lecserélés, ami tényleg az iszlamofób rasszizmus, az antiszemitizmus és a fehér nacionalizmus tökéletes egyesülése. Az elmélet szerint van egyfajta cionista összeesküvés arra, hogy a fehéreket túlszaporodják”.

A képváltás után viszont vigyorogva kérkedik: „[Londonban] a fehér brit népesség 600 ezerrel csökkent, míg a kisebbségi népesség 1,2 millióval nőtt. Úgyhogy igen, skacok, nyerésre állunk”.

>"The Great Replacement is just a racist conspiracy theory."

Also,

>"Whites are being replaced in London which means we're winning, lads."

How is there still any doubt that there's an agenda being carried out to replace White people in White homelands?pic.twitter.com/HBc4qHpMvI

— Racial Consciousness (@Nature_and_Race) March 11, 2020

Gondoljunk csak bele: egész életét Nagy-Britanniában töltötte, ahol kényelemben és biztonságban nőhetett fel, de így sem tudja palástolni az őt befogadó nép iránti megvetését.

Ugyanezt a hálátlanságot és gyűlöletet már láthattuk a Németországban felnőtt migráns gyerekek részéről is.

Egy Racial Consciousness (@Nature_and_Race) nevű Twitter-felhasználó találóan fogalmazta meg a felvételhez fűzött mondanivalójában:

> „A nagy lecserélés csak egy rasszista összeesküvés-elmélet”.

Ugyanekkor:

> „A fehéreket Londonban folyamatosan cserélik le, ami azt jelenti, hogy nyerésre állunk, skacok”.

Hogyan lehet még mindig bármilyen kétség azzal kapcsolatban, hogy egy programot napirendszerűen, folyamatosan hajtanak végre azért, hogy a fehér embereket a fehér anyaországokban lecseréljék?

Tedd fel a sz*rt a polcra, és máris lekvárnak képzeli magát, mondja a magyar ember. Ennek szellemében leszögezhetjük: ha megengeded, hogy egy sz*rszínű Nagy-Britanniában élhessen, egyből kinyílik a csipája.

Legyen ez egy újabb kijózanító pofon: benne vagyunk egy faji háborúban, ahol vagy mi és gyerekeink győzünk, vagy ők és gyerekeik győznek.

Hidra - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából