Ugrás a cikkhez
Reklám

Több olvasónk javasolta, hogy annyi hiánypótló cikk és tanulmány jelenik meg oldalunkon, érdemes lenne könyvben kiadni ezeket – egyrészt azért, hogy biztosan fennmaradjanak, másrészt pedig azért, mert hamar és végérvényesen eltűnnek szem elől, hiszen ahogy lekerülnek a címlapról, csak céltudatos kereséssel lehet megtalálni őket.



Mi nem ezt a sorsot kívánjuk nemzetünknek

Könyv kiadására sajnos nincs lehetőségünk, ráadásul kiváló belsős és külsős munkatársainknak, valamint olvasóinknak köszönhetően már több kötetre rúgna ennek a magas színvonalú szellemi fegyverzetnek a papír alapú kiadása. Van ugyanakkor másik lehetőség is arra, hogy a legfontosabb írások tekintélyes része csokorba szedve legyen elérhető, ez pedig a dosszié.

Az elmúlt évek során négy fontos dosszié volt elérhető címlapunkról, kettő ügynökügy-, kettő pedig a holokauszt-csalás témájában. Mindkettő portálunk „specialitása”, de ennél jóval több témában, felkészült és tehetséges szerzők tollából jelentek meg olyan írások, melyek nélkülözhetetlenek egy nemzeti radikális szilárd elvi alapállásának megteremtésében, illetve tényekkel, bizonyítékokkal alátámasztható érvrendszerének kialakításában.

Örömmel jelenthetjük be tehát, hogy öt új dossziéval gazdagodtunk – mi is, és kedves olvasóink is.

Használják egészséggel, kedves olvasóink, sokat dolgoztunk rajta, de reméljük, hasznos fegyvertárat jelent majd Önöknek, legyen szó világunk jobb megértéséről, liberálisokkal vívott párharcokról, vagy akár nemzettársaink felvilágosításáról!

(A dossziék portálunk jobb szélén találhatók.)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából