Ugrás a cikkhez
Reklám

Több olvasója is eljuttatta a Zsindexhez azt a videót, ami a TikTok nevű közösségi oldalra került fel. Azt nem tudni, hogy a felvétel mikor és pontosan hol – feltehetően egyébként valahol a déli határrésznél – készült, de a visszapillantó tükörből úgy látszik, hogy a videót egy rendőrautóból valószínűleg egy járőr készítette a mobiljával.

A jópofa felvételen az látszik, hogy a rendőr a kerítés mellett gyalogló illegálisokat veszi, miközben egy másik telefonról a Ballag már a vén diák című dalt hallgatja, és közben jókat derül a tényleg vicces életképen.

Az Index zsidajainak persze nincs humorérzékük, ezért inkább az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályához rohantak, hogy kommentálják a videót, de onnan még nem válaszoltak.

Frissítés: Hát persze hogy vizsgálat indul

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a következőt válaszolta: "A rendőrség elítéli a mások emberi méltóságát sértő megnyilvánulásokat, hangulatkeltő bejegyzéseket. A konkrét videó kapcsán a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes vizsgálatot rendelt el".





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából