Ugrás a cikkhez
Reklám

Az egyik régi – és persze a többihez hasonlóan minden alapot nélkülöző – antiszemita sztereotípia a sikszéket megrontó és szexuálisan kihasználó zsidó potentát alakjához kapcsolódik, és a nemzetiszocialista érában élte virágkorát elsősorban Julius Streicher Der Stürmer c. lapja és Fips karikatúrái jóvoltából. A Hollywoodot ellenőrző zsidók hálózatát mindig is a sikszék iránti intenzív szexuális fixáció jellemezte. (A siksze a nem zsidó nők megnevezése, a héber sekec szóból ered, amelynek jelentése „utálatos”, „undorító”, „szenny”.) Ez egy hagyományos inzultus a zsidó anyák szájából, amikor azt kérdezik maguktól, hogy mit vétettek Jahve ellen, aminek a büntetéseként valami siksze lebzsel kedvenc fiacskájuk körül. Ezen alapul a jól ismert „szereposztó dívány”, az a hollywoodi intézmény, amely lehetőséget biztosít a zsidóknak arra, hogy a számukra másképpen elérhetetlen nem zsidó nőkhöz hozzáférjenek, akiket egyébként megvetnek, mert nem zsidók, de idealizálnak is, mert egy földönkívüli szexuális vágy tárgyiasított alanyait látják bennük.




Harvey Weinstein ennek az egész szisztémának a lehető legtipikusabb, szinte már karikaturisztikusan „élethű” figurája. Évtizedek óta nyílt titok volt Hollywoodban, hogy mit művel, de akkora volt a hatalma, hogy gyakorlatilag szent tehénnek (vagy inkább szent disznónak) számított egészen addig, amíg Ronan Farrow újságíró rá nem borította a bilit az egyik 2017-ben publikált cikkében. Miután ennek köszönhetően – legalábbis részben – nyilvánosságra kerültek Weinstein disznóságai, és szárnyra kapott az egész Hollywoodot, valamint a csatolt részeit (politika, tudományos élet, média stb.) megrázó MeToo (kb. engem is zaklattak) mozgalom, hirtelen egyre több nőnek jutott az eszébe, hogy a múltban őt is zaklatta Weinstein, akár tíz-húsz évvel korábban, csak eddig nem szólt róla, mert okosabbnak vélte, ha hallgat a karrierje érdekében.

Csaknem száz sztárjelölt, sztárocska és Miramax-alkalmazott neve merült fel „áldozatként”, köztük a hollywoodi álomgyár időközben már többé-kevésbé befutott prostijaiból is többen, például Asia Argento, Rosanna Arquette, Kate Beckinsale, Cate Blanchett, Cara Delevigne, Angie Everhart, Judith Godreche, Heather Graham, Eva Green, Daryl Hannah, Salma Hayek, Anne Heche, Angelina Jolie, Ashley Judd, Mia Kirshner, Rose McGowan, Gwyneth Paltrow, Annabella Sciorra, Mira Sorvino, Uma Thurman, Sean Young…

Weinstein ellen végül nagy nyögvenyelősen per indult több rendbeli nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával, miután volt moszadosokból álló izraeli biztonsági cégek professzionális szolgáltatásait (megfélemlítés, zsarolás, korrupció stb.) igénybe véve igyekezett eltántorítani „áldozatait” az ellene való fellépéstől, sok esetben sikerrel. (Israeli Black Ops Firms Tried to Entrap Goy Into Making Anti-Semitic Statements, dailystormer.name, 2020. 01. 07.)

A jelenleg is folyó bírósági eljárás mindenesetre az antiszemiták előítéleteit látszik igazolni, miközben az emancipált és feminista „fehér hercegnők” erkölcsi színvonaláról is lerántja a leplet, ha esetleg valakinek még lettek volna illúziói e tekintetben. Elég beleolvasni a zsidó filmmogul egyik „áldozatának” legutóbbi bírósági tanúvallomását ecsetelő fősodratú tudósításokba. Íme, ízelítőképpen egy reprezentatív válogatás belőlük majdnem szó szerinti fordításban, a lényeget nem érintő rövidítésekkel.

Csak erős gyomrúaknak!

A most 34 éves Jessica Mann szerint Weinstein „a csábítás, a megalázás és a manipulálás” keverékével vette le a lábáról, miután egyszer arra kérte, hogy masszírozza meg egy szállodaszobában, amit ő meg is tett. (…) Később ismét becsalta egy hotelszobába, és megpróbálta megcsókolni. Ő védekezett, és verbálisan ellenállt, de Weinsteinnek mégis sikerült kinyalnia. „Elkezdtem orgazmust színlelni, hogy kiszabaduljak onnan”, mielőtt sikerült kereket oldania, állította. „Ki voltam ütve”, mondta a filmmogullal való kapcsolata folytatásáról: „Úgy döntöttem, hogy (tartós) kapcsolatom lesz vele, folytatta. Ez rendkívül megalázó volt.” Weinstein ugyanis egyre messzebb ment, hármas szexpartikra kényszerítette, levizelte, és azzal bombázta, hogy „Szereted a nagy zsidó farkamat?” A producer siralmas higiéniáját leírva – „bocsánat, de szar szagú volt” – a nő kijelentette: „Nincsenek heréi. Amikor először megláttam, tele voltam szánalommal iránta.” Jessica Mannak azonban csak egyetlen álma volt: ismert színésznővé válni. Ezért ment Hollywoodba szülőfalujából, ahol a protestáns vallás tiszteletében nevelték. 2013 márciusában, amikor már egy másik férfival járt, Weinstein tőrbe csalta egy manhattani hotelben, erővel felvitte egy szobába, és megerőszakolta. Nem beszélt róla senkinek. „Féltem Harveytől, állítja, azt gondoltam, hogy ártani fog az apámnak.” És a barátját is védeni akarta, egy „eléggé ismert” színészt, akinek nem fedte fel a kilétét. Még a per kezdete előtt Weinstein védői bemutattak több e-mailt, amelyeket a nő küldött jóval az erőszak után, elismerve bennük a Weinsteinnel való kapcsolata kölcsönös megegyezésen alapuló és intim jellegét. A nő szerint azonban ezeket az üzeneteket is a félelem diktálta. (Harvey Weinstein "n'a pas de testicules": nouveau témoignage glaçant au procès, purepeople.com, 2020. 02. 02.)




A nő azt is állította tanúvallomásában, hogy Weinsteinnek nincsenek heréi, és úgy néz ki, mintha vaginája lenne. „Amikor először láttam teljesen meztelenül, azt gondoltam, hogy nyomorék és interszex. Van egy nagyon nagy sebhelye, amelyről nem tudtam, hogy talán egy égés áldozata-e…” (…) Amikor az ügyész megkérdezte tőle, hogy miért maradt kapcsolatban Weinsteinnel, sírva azt mondta, hogy erre „nincs rövid válasz. Az egyik aspektus kezdetben az volt, hogy szexuális kapcsolatom volt vele, amit nem tudtam meg nem történtté tenni. Ez valóban zavart és bántott engem.” Azt mondta, hogy orális szexet folytatott Weinsteinnel a kapcsolatuk alatt, de nem feküdtek le egymással addig, amíg az meg nem erőszakolta egy manhattani szállodában 2013-ban. (Weinstein Accuser Says He Has No Testicles and Might Have a Vagina: „He Also Peed on Me Once”, pluralist.com, 2020. 01. 31.)




Egy másik incidens során Weinstein megerőszakolta őt egy manhattani hotelszobában, és utána Mann talált egy fecskendőt a fürdőszobában, amelyről azt hitte, hogy Weinstein valamilyen „gyógyszert” injekciózott be magának, hogy erekciója legyen. „Pánikba estem, mert a legrosszabb rémálmom kezdett megtörténni”, mondta könnyek között, leírva az állítólagos támadás előtti pillanatokat. „Nagyon aggódtam, és nagyon megijedtem. Azon a ponton feladtam.” Később az év folyamán, miután beismerte Weinsteinnek, hogy elkezdett randevúzni egy jól ismert színésszel, ő ismét megerőszakolta egy Beverly Hills-i hotelben, letépve róla a bugyiját, és azt üvöltve, hogy továbbra is az adósa neki. Annak ellenére, hogy szeretett volna véget vetni a vele való kapcsolatnak, úgy érezte, hogy csapdában van, mert Weinstein állandóan emlékeztette arra a hatalomra, amelyet abban az iparban gyakorolt, ahová ő olyan kétségbeesetten próbál betörni. (…) Elájult a nemi erőszak alatt, vallotta, és a következő dolog, amire emlékszik, hogy térdepel, miközben Weinstein orális szexre kényszeríti. „Amikor befejezte, leheveredett az ágyra, én pedig csúszva-mászva kijutottam a fürdőszobába, és igyekeztem megszabadulni az íztől a számban”, mondta. (…) Weinstein védője a „szerelmes” e-mailek és jegyzetek százairól kérdezi Mannt, amelyeket az évek során írt neki. Az ügyvéd szerint Mann az „ő alkalmi szeretőjeként” utalt Weinsteinre az egyik jegyzetében, és gyakran kérte a filmmogult találkozóra. „Köszönöm a lankadatlan támogatásodat és kedvességedet”, írta egyik üzenetében. (Weinstein Accuser: „Deformed” Mogul Used Injections Before He Raped Me, thedailybeast.com, 2020. 01. 31.)




Weinstein egyszer megkérdezte Manntól, hogy volt-e valaha arany zuhanya, majd levizelte. „A zuhanyzóban voltunk. Előbb ő akart zuhanyozni, ami előnyös volt számomra… és megkért, hogy jöjjek én is a zuhanyzóba, és akkor azt mondta: volt valaha arany zuhanyod? Azt mondtam, hogy nem, és éreztem, hogy levizel”, mondta Mann. (…) Korábban Weinstein ügyvédje emlékeztette Mannt, hogy 2013 és 2017 között legalább öt alkalommal változtatta meg a telefonszámát, de mindig elküldte azt Weinsteinnek. (Harvey Weinstein accuser Jessica Mann describes „golden shower” incident, pagesix.com, 2020. 02. 03.)




Miután a meztelen Weinsteint ábrázoló fényképeket mutogattak a hét férfiből és öt nőből álló esküdtszéknek, Mann, a Washington államból származó egykori evangéliumi keresztény szemléletesen elmesélte a manhattani és Beverly Hills-i hotelekben lezajlott állítólagos nemi erőszakokat. Három évvel később Mann és Weinstein még mindig közös megegyezésen alapuló szexet folytatott, ahogyan azt a tanú beismerte a keresztkérdezés alatt. Az utolsó ilyen aktusra 2016 novemberében került sor közöttük, a Weinstein anyja halálát követő napon. „Beszélni akart velem, mert én megértettem a fájdalmát, és amikor bementem, meztelenül feküdt az ágyon, és csak valami szexuálisat akart csinálni, eleveníti fel a nő a történteket. Azt hiszem, maszturbált a tükör előtt, majd a számba élvezett.” (Harvey Weinstein accuser admits to relationship after alleged rape, nydailynews.com, 2020. 02. 05.)




Összefoglalva az előbbieket: egy ájtatos keresztényi szellemben nevelt, egykori hitgyülis vidéki virágszál éveken át rendszeresen orális és alkalmanként vaginális szexet folytat egy apja korabeli, gusztustalanul hájas és ürülékszagú, deformált péniszű és szó szerint töketlen, nyomorék és interszex, torz zsidóval, kelletlenül, de mégis készségesen kiszolgálva annak minden beteges szexuális aberrációját, mindezt abban a reményben, hogy ezzel elősegíti színésznői ambíciója beteljesülését (amelyből egyébként nem lett semmi, mert csillogó filmszerepek helyett csak egy szürke fodrásznői álláshoz jutott Weinstein révén).




Hát nem megható történet? Egy modern tündérmese. Egy hamisítatlanul hollywoodi filmsztori. Még a végén megfilmesítik (a zsidók). Csak éppen nem Jessica Mann fogja alakítani benne önmagát.

 


Volt valami „sajátosan zsidó perverzitás” Weinstein viselkedésében. Ezt az egyik fajtársa állapítja meg bámulatos éleslátással és kifinomult önismereti készséggel, mielőtt saját merészségétől – és vélhetően még inkább az őszintesége rá nézve várhatóan negatív következményeitől – megrémülve már másnap „elhamarkodottnak és meggondolatlannak” nyilvánítja előző napi véleményét. (The Specifically Jewy Perviness of Harvey Weinstein, tabletmag.com, 2017. 10. 09.)

Ismerős sablon: adott egy zsidó, például Mark Oppenheimer, az előbbi cikk szerzője, aki vagy Tourette-szindrómás vagy csak tisztességesebb, mint a többi, és őszinteségi rohamában kifecseg valami hétpecsétes faji titkot, amelyről csak a fajtársak tudhatnának, majd ezek reakciójától tartva vagy elmenekül előlük, hogy az életét mentse, mint például Spinoza tette, vagy visszakozik és meakulpázik, igyekezve meg nem történtté tenni indiszkrécióját, mint például Ariel Toaff, a zsidó rituális gyilkosságok valóságát bizonyító Véres húsvét c. könyv szerzője.




Ráadásul a szintén zsidó Larry David humorista az egyik szombat esti televíziós monológjában „egy nagyon zavaró nyilvánvaló sémát” említett a Weinstein-ügy kirobbanása nyomán lebukott szexuális ragadozók vonatkozásában, nevezetesen fajtársai túlreprezentáltságát körükben. (SNL Host Larry David Roasts Harvey Weinstein: Why Do So Many Sexual Harassers Have to Be Jews? thedailybeast.com, 2017. 11. 05.)

Kikre célozhatott? Például arra a díszes kompániára, amelyet az alábbi tőrőlmetszett körülmetéltek alkottak: Woody Allen színész, David Copperfield bűvész, James Deen pornószínész, Michael Douglas színész, James Franco színész, Al Franken ex-szenátor, Dustin Hoffman színész, Ron Jeremy pornószínész, Larry King televíziós műsorvezető, Stan Lee képregényszerző, Jeremy Piven színész, Roman Polanski filmrendező, Steven Seagal színész, Gene Simmons popzenész, Oliver Stone filmrendező, Elie Wiesel hivatásos holokauszt-szédelgő…




Amikor azonban egy naiv siksze is elkezdte feszegetni, hogy vajon miért nem beszél a média arról, hogy a statisztikák szerint a szexuális zaklatók háromnegyede zsidó, akkor drasztikusan rá kellett döbbennie saját lehetőségei és a szólásszabadság korlátaira. (Statistics show 74% Of MeToo Perpetrators Are Jewish Men; Why Isn’t The Media Talking About This?, squawker.org, 2017. 12. 08.) Cikke villámgyorsan eltűnt az internetről, a megjelenését lehetővé tévő honlap dettó, sőt még a helyét is felszántották és behintették sóval, maga Alisha Sherron pedig azóta egy zsidó-keresztény honlapon hirdetheti a jó szót, penitenciaként minősített jahvekáromlásért.




Régi bevált módszer a zsidók részéről, hogy ha rájuk nézve valami kellemetlen dolog válik köztudottá, akkor a médiát uraló pozíciójukat kihasználva kárenyhítésként egyszerűen monopolizálják annak narratíváját, a saját szájízük szerint formálva, deformálva vagy éppen blokkolva a róla folyó nyilvános diskurzust. Most is ez történt. A gojok minden további alkalmatlankodását és antiszemita összeesküvés-elméletek esetleges szárnyra kelését megelőzendő egy rabbi talmudista magyarázattal szolgált a zsidó férfiak sikszékkel szemben tanúsított „disznó” viselkedésének pszichés indítékára. Szerinte ugyanis a nők fölötti uralom arra való, hogy „elnyomja a zsidó hím pépes, tudálékos, eszes, nőies személyiségét”, aki ily módon a „szexuális dominanciát érzelmi kínja kezelésére használhatja”. (Are Jewish Men Pigs?, medium.com, 2018. 01. 19.)

Pilpul ez a javából, avagy nesze semmi, fogd meg jól, goj, és szállj le a témáról!

Maga az egész épületes történet azonban legalább annyira jellemzi a nem zsidó nők lelkivilágát, mint a zsidó férfiakét.

„A feminizmus azt mondja nekünk, hogy a nők ugyanolyan erősek, mint a férfiak, de mindig emlékeznünk kell arra a másik dologra, amit a feminizmus mond nekünk, hogy tudniillik a nők gyönge és törékeny teremtmények, akik nem képesek ellenállni semminek, amit egy férfi tesz, és még egy hájas, szánalmas húgyos is megrémiszthet egy nőt, egyszerűen azzal a ténnyel, hogy ő egy férfi! Weinstein szó szerint átvonszolta ezt a törékeny és gyámoltalan teremtményt az egész országon, hogy megerőszakolja őt különböző helyeken.” Ezt Andrew Anglin, a világ legolvasottabb és legszínvonalasabb (öndefiníciója szerint) „neon-náci” honlapjának alapító-főszerkesztője írja a maga cinikus-szarkasztikus stílusában. (Harvey Weinstein has No Testicles, Deformed Penis Looks Like a Vagina, dailystormer.name, 2020. 02. 01.)

Ráadásul az sem igaz, amivel egy csomó „fehér lovag” hitegeti önmagát, hogy ti. csak a feminizmus által megfertőzött mai nők ilyenek, bezzeg a régiek, azok szentek voltak. Szó sincs róla. Maga a jelenség, hogy a nők vagy legalábbis egyes nők hajlandók áruba bocsájtani magukat hírnévért, hatalomért vagy éppen Hollywoodért, valószínűleg egyidős az emberiséggel. Nem véletlenül nevezik a prostitúciót a világ legősibb mesterségének. Hollywood és a showbiznisz csak köztudottá, irigyeltté, sőt hovatovább eszményivé tette az érvényesülésnek ezt a formáját nők milliói számára világszerte. A folyamat és a késztetés azonban kezdettől fogva változatlan, amint azt Louis-Ferdinand Céline, a 20. század legnagyobb francia írója is kifigurázta az antiszemita világirodalom örökbecsű klasszikusának számító egyik szatírájában (amely egyébként rövidesen magyarul is elérhető lesz a műértő publikum számára). Előzetesként következzen belőle egy tematikus részlet. Mintha csak a Weinstein-sztori ihlette volna – 80 évvel korábban.

Még erősebb gyomrúaknak...

Másik párhuzamos üzlet, a sztártanoncok számára, Európa és Hollywood között. A legszebb, legkívánatosabb, jól szopó, nagyon engedékeny árja kislányok üzlete, akiket kiválogattak a hollywoodi zsidó negrita kedivék, „filmrendezők” (!), írók (?), csirkefogó pasák, színházi gépmesterek… hozzáillő bankárok… A zsidó Univerzum összes vizirje! Ez már nem a Buenos Aires-i út… ez a kaliforniai „felső luxus” út és vice versa. A kis árja seggek, a legzsengébbek, jó fiatalok és takarosak, mindaz, ami legjobb az állatállományban, abszolút premier választék a hájas, négeresítő, vén trottyok számára… a legfelsőbb mozi legerjedtebben rohadt koncentrált bibsijei számára! Zsidó mindenhol! A seggbe! Mindenből! És a farokban! A jó zsidó geci!... Meg fogod zabálni a hájas, faggyúszagú, híres bibsi, gyűlölködő pasa aranyereit, kis fajnővérünk! Szépségkirálynő! Bolondulnak a prémes puncikért! Nem potyára vagy 16 éves! Karriert akarsz csinálni? Pofika. Akarod, hogy bálványozzanak, mondd csak? A zsidó univerzum királynője akarsz lenni! Egy perc! Várj egy picit előbb… reszkető! A cumira, gyermek! Azt hiszed, hogy elég szépnek lenni? Nyisd meg előbb a kedves hasadat… Hiszel a moziújságoknak? Még nem vagy kész! Hercegnő akarsz lenni, kis ringyó? Világ kedvence? Nagyon jó! Akkor előbb hajolj le egy kicsit az Abesszin Salamonnak nevezett, Kalkensteinnek nevezett, Ben Mozinak nevezett Lévy-Lévy úr anuszához, kényeztetni a kitüremkedését… nyald egészen finoman a nehéz csomagot… hogy megérezzen! Elég a dumából! Ne szakíts át semmit a fogacskáiddal! A dicsőség egy segglyuk! Igen komplikált, törékenyen puffadt, faggyúszagú zsidóé… gyöngéden. Ne ronts el semmit, szépségem! Nehogy vérezzen Kalkenstein úr… Vár téged! Siess, drága. Csak lassan! Most egy másik! Mindenekfölött a szőkékért bolondul Kalkenstein, Ben Mozi úr… mint minden néger… Kedves jelöltek, a nagy igazgatói íróasztalán ott van az összes fotó, jó helyen… Felizgul tőlük. Abdul-Hamid Szarvaskert? Rio de Janeiro? Primitív bordélyok! Hollywood sokkal jobban csinálja… sokkal finomabb válogatás… sokkal fortélyosabb, racionálisabb… Előszó a legszebb fehér lányok nagy tartalékállományához kizárólag zsidók számára. Razzia minden vasárnap. A szép kis fruskák francia választékát különösképpen lesik a kaliforniai nagy zsidó sakálok. A csodálatosan szopó, nagyon bevállalós kurvák hírneve megelőzi a francia nőket mindenhol… A hollywoodi zsidó-kanak nábob, alig jött ki a gettójából… meg akar róla győződni, ez természetes, ő a király… Ismertem az egyik ilyen pasát, káprázatos volt a maga nemében. Egyébként dugás közben halt meg… Attól a pillanattól kezdve, hogy partra szállt, szüntelenül élvezkedett a távozásáig…Kipróbálta személyesen a farkán és éjszakán át az összes sztárjelöltet… Lehetetlen elképzelni a fogyasztását… A csinibabák számát, akik jelentkeznek megdugatni magukat, csupán egy hollywoodi szerződés titkos perspektívájára… vagy akár egy kis próbaszerepért Párizs környékén… Teljesen lépre mentek! Tucatszámra érkeztek! egyik aranyosabb, mint a másik, hogy szopják az úr farkát… és a kankóját és a vérbaját… És nem csúfak, én mondom! csak süldőlányok! mindegyiket a családja mutatja be, még szüzeket is. Csak árják és kispolgárok, nem éhenkórászok. Semmi a „többség” alatt… Az ambíció! És a szörnyű abesszin ráadásul csúf, öreg és koszos, seggfej és hülye, egy valódi szemétláda, mindenben és mindenhol… egy igazi gettóokádék. Sohasem talált ellenállásra… Mindegyiket megtömte… a reményre, a zsidó délibábra, a jó szóra! Ó, a Don Juan! Micsoda nagy dumás! Az anyák bármit megtettek volna, hogy seggbe kúrja a csinos lánykáikat! Hisz’ oly tehetségesek a művészetekben… Többet nem bírt közülük bevállalni … Nyalogatták minden felületen… a vén lottyadt tökeit… Hollywood! Minél inkább „jegyesek” voltak, annál jobban tetszett neki… Egy kis noteszt vezetett a szűztelenítések megszámozásához… néha huszonöt egy hónapban… szadista volt, mint harminchat perzsa macska… Időnként rosszul sült el a dolog, eltángálták, apák, fivérek jelentek meg… kis zsarolások kilátásban… De a pasák védettek… ennek kimondottan a saját szolgálatára volt egy rendőrfelügyelője a személyéhez rendelve, hogy kihúzza a csávából… amikor kissé meleg volt a helyzet… A rendőrség közbelépett. Sőt éjjel felébresztették a rendőrfőnököt, hogy adjon parancsot… hozzák vissza neki a csinibabáit, amikor megszöktek… teljesen, mint XIV. Lajos alatt… amikor a farka nem engedte aludni… Valamire felhasználják az adóinkat. Csak nem kéne, hogy elrontsalak titeket, hogy pasának higgyétek magatokat… Óriási a különbség! Az „önkény” fennmaradt… csak már nem ugyanazok profitálnak belőle, ez minden… Nem kell összetéveszteni! A jelentéktelen, ostoba árjának alaposan ellátnák a baját, ha eszébe jutna így szatírkodni! Sőt negyedennyire! Sőt tizedennyire! Gyorsan elvennék a kedvét tőle… Még csak nem is a Bastille-ba kerülne! A „kasztanyettákhoz” (heremorzsoló – a ford. megj.) lenne joga… Pfúj! A vakarék bennszülött! Aki jelenleg mindenhol ereszt! A piszkos kojot! A vackodba! Undorító!... Fekszik!... Ez csak megannyi gyerekcsíny, állítom… Hódítók felüdülése! Kedivék szórakozása! Semmiség! Nem megy a komoly munka rovására! Ellenkezőleg! A talmudi program kivitelezése nem szenved semmilyen késedelmet. A fajgyalázó erotika a program része. Ez minden. Intim fejezet.
(Bagatelles pour un massacre, 1937)

Weinstein egyébként egy elkötelezett cionista, aki dicsősége csúcsán, a Brit Birodalmi Rend parancsnokaként és a francia Becsületrend lovagjaként arra hergelte fajtársait, hogy rúgják szét az antiszemiták seggét. (Harvey Weinstein Urges Jews To Take on Anti-Semites: „Kick These Guys in the Ass”, hollywoodreporter.com, 2015. 03. 24.)

Ami azt illeti, most inkább a sajátjára kell vigyáznia a sitten. Főleg amikor a tusolóban lehajol a Reine Jüdische Fett márkájú szappanért.
Már ha egyáltalán eszébe jut fürödni…

Összeállította és fordította:

Hep Titusz - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából