Ugrás a cikkhez
Reklám

Elöljáróban két részlet Csonthegyi Szilárd A "kifejezetten zsidós perverzitás" újabb példája: a Jeffrey Epstein-ügy, és ami azt körülveszi című tanulmányából:

„Epstein az államügyész szerint „hírszerzéshez tartozik” tehát – de vajon melyik országéhoz? Itt lehet talán érdemes megjegyezni, hogy barátnője, Ghislaine Maxwell, a híres britanniai Moszad-ügynök, Robert Maxwell lánya. A férfiról egy 2002-es könyv is íródott Robert Maxwell: Izrael szuperügynöke címmel. Halálakor Jichák Sámír akkori izraeli miniszterelnök gyászbeszédét hat egykori titkosszolgálati vezető hallgatta, amikor is Sámír szerint Maxwell „többet tett Izraelért, mint amit ma el lehet mondani”.

„Epstein Izraeli kapcsolatai ezzel nem érnek véget: Ehúd Bárák egykori izraeli miniszterelnök és védelmi miniszter több alkalommal is meglátogatta Epsteint egyik villájában, amiről képek is tanúskodnak, bár mindezt Bárák „vérvád”-nak nevezi. Dershowitz pedig egyszer arról beszélt, hogy 1997-ben a milliárdos Les Wexner 60. születésnapján együtt volt Epsteinnel, és a vendégek között ott volt Simón Peresz egykori izraeli miniszterelnök és államfő is”.

Most pedig jöjjön Paul Joseph Watson cikkének fordítása.
(A képek többségét mi illesztettük a cikkbe.)

Epstein Moszad-ügynök volt, akit amerikai politikusok megzsarolására használtak, mondja egy korábbi izraeli kém

„Ők az izraeli hírszerző szolgálatok ügynökei voltak”.

Egy korábbi izraeli kém szerint Jeffrey Epstein a Moszad eszköze volt, akit az izraeli hírszerzés amerikai politikusok megzsarolására alkalmazott.



Epstein a rendőrségi fotón 2019. július 10-én

Ari Ben-Menashe korábbi izraeli kém és Robert Maxwell állítólagos „tartótisztje” egy új könyv, az Epstein: Dead Men Tell No Tales (Epstein: halott emberek nem mesélnek) szerzőinek elmondta, hogy Epstein a Moszad parancsára egy „összetett hírszerzői műveletet” futtatott.

Abban a hiszemben, hogy Epstein a lánya feleségül vételét tervezte, Maxwell őt és Ghislaine Maxwellt bemutatta Ben-Menashe moszados köreinek.



Epstein 2005-ben (fotó: Patrick McMullan/Getty Images)

„Maxwell tulajdonképpen elkezdte megkedvelni, és az a teóriám, hogy Maxwell úgy érezte, hogy ez a fickó bukott a lányára”, mondta Ben-Menashe. „Úgy érezte, hogy némi munkával megáldhatná és amolyan atyai módon kisegíthetné”.

Az izraeli hírszerző főnökök zöld utat adtak, és azután Epstein a Moszad eszköze lett. „Ők az izraeli hírszerző szolgálatok ügynökei voltak”, mondta Ben-Menashe.

Amikor világossá vált, hogy Epstein nem volt nagyon alkalmas bármi más elvégzésére, elsődleges szerepe „amerikai és más politikai alakok megzsarolása” lett.



Epstein és Trump, két régi barát 1997-ben (fotó: Davidoff Studios/Getty Images)

„Epstein úr volt az a szimpla idióta, aki ide-oda járva lányokról gondoskodott mindenféle politikus számára az Egyesült Államokban”, mondta Ben-Menashe. „Szóval az van, hogy össze-vissza dugni nem bűncselekmény. Kínos lehet, de nem bűncselekmény. Azonban egy tizennégy éves lányt megdugni bűncselekmény. És ő fényképeket készített politikusokról, akik tizennégy éves lányokat dugtak – ha önök ezt kerek-perec akarják hallani. Ők egyszerűen embereket zsaroltak meg, ilyen módon egyszerűen embereket zsaroltak meg”.



Epstein és Trump 2000-ben - talán e kapcsolat hátterében rejlik az egyik lehetséges magyarázat arra, miért lesi az elnök Izrael minden kívánságát (fotó: Davidoff Studios/Getty Images)

Szintén van moszados kapcsolat egy másféle szexuális elkövetővel kapcsolatban: Harvey Weinsteinnel.

Weinstein a jelentések szerint ex-moszados ügynököket fogadott fel, hogy az ellene irányuló vádakat elfojtsák. A Black Cube nevű izraeli cégnek dolgozva ezek az ügynökök nyomást gyakoroltak tanúkra, valamint megpróbálták megfélemlíteni Ronan Farrow újságírót azért, hogy a Weinstein tevékenységével kapcsolatos „igazságot eltemessék”.

(Hidra - Kuruc.info)

Kapcsolódó: Bejutottak Epstein szigetére, ahol büntetlenül élhette ki pedofil hajlamait





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából