Ugrás a cikkhez
Reklám

A Mi Hazánk egy nemzeti zöld párt. Minden erőnkkel támogatjuk a környezetvédelmet. Szemben állunk azonban azokkal az elmebeteg tanokat hirdető politikai erőkkel, amelyek a genderőrületet, nő- és férfiellenes feminizmust, szélsőséges veganizmust kapcsolnak össze a környezetvédelemmel, akik többek között éppen a rendkívüli mértékben fogyatkozó európaiakat (és nem mondjuk a népességrobbanást produkáló afrikaiakat vagy indiaiakat) akarják agyhalott környezetvédelmi indokokkal rábeszélni arra, hogy ne vállaljanak gyerekeket, ne "szaporodjanak".

Szemben állunk azokkal, akik egy híres és gazdag szülőktől származó, de mégis boldogtalannak tűnő gyermeket, Greta Thunberget használják fel a zavaros tanaik hirdetésére.

Éppen ezért van szükség a Mi Hazánkra, hogy a környezetvédelem ügyét ne ezek az életellenes erők képviseljék - írják Fb-bejegyzésükben.

Már Gréta-metál is van

Vitatható, hogy erkölcsös-e felhasználni egy beteg lány felszólalását egy ilyen kliphez, az alkotás azonban kétségkívül jól sikerült, ráadásul kihangsúlyozza, mennyire "nem beteg" a zöld bolsevikok legújabb kabalájának mimikája, beszéde, viselkedése...

Tibi atya ezekkel a szavakkal ajánlja:

Greta Thunberg hála Istennek nem csak a politikai pedofíliának hódoló gennyes propagandistákat ihleti meg, aminek örülünk, mert ilyen remekművek látnak napvilágot a nyomán. Oldalakat lehetne írni a jóléti társadalomban felnőtt aktivistáról, aki valamiért utálja a világot, aminek mindenét - többek közt a képmutató karrierjét - köszönheti, de beszéljenek helyettünk inkább a "How dare you" vídiakemény riffjei, amik annyira jól szólnak, hogy ha élőben hallanánk, még azt is elfelejtenénk beüvölteni, hogy "AKELAAA".





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából