Ugrás a cikkhez
Reklám

Minderre akkor derült fény, amikor az orvos meghalt, és az örökösök átnézték a hagyatékot. A családtagok előbb igencsak meglepődtek, majd hívták a hatóságokat, mert erre az örökségre nem tartanak igényt. Azóta sötét titkok derülnek ki az orvosról - írja az Index.
Ulrich Klopfer amerikai orvos az Indiana állambeli South Bend, egy 300 ezres város abortuszklinikáján volt vezető orvos. Az engedélyét 2015-ben felfüggesztették, azóta nem praktizált. A doktor úr szeptember 3-án elhunyt, és a hagyatékot áttekintő rokonok ekkor fedezték fel, hogy az orvos 2246 halott magzat tartósított maradványait őrizgette méretes házában.

Az eset már nem is Indianában történt, mert a doktor háza Chicago közelében, az Illinois állambeli Will megyében történt.

Az örökösök ügyvédje először a kórházat hívta, de végül nyomozók is a helyszínre siettek. Vizsgálat indult és a család bejelentette, hogy mindenben együttműködnek a hatóságokkal. Egyelőre nem merült fel annak a gyanúja, hogy magában a családi házban is végeztek volna orvosi beavatkozásokat.Ulrich Klopfer

Azóta az amerikai bulvárlapok egyre több mindent szednek elő a 75 éves doktorról, akivel kapcsolatban ki nem vizsgált, de gyanított molesztálás és egy 13 éves gyereken elvégzett illegális abortusz gyanúja is felmerült. Az orvos legális tevékenységéről részletes dokumentációt vezetett, ez alapján az évtizedek során legalább 30 ezer abortuszt vezényelt le.

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából