Ugrás a cikkhez
Reklám




Nem sokkal a macskagyilkos zsidó ügyének faji kiváltságból való megszüntetését hírül adó értesítés után egy Molotov-koktél is érkezett a határozatban szereplő, a Kuruc.info által is nyilvánosságra hozott lakcímre. A szadista tehetségtelen sajnos már elköltözött, a felelősségre vonást elkerülendő, rokonai válaszolgattak helyette a felháborodott telefonokra - egészen eddig.

Mi véget vetünk ennek az áldatlan állapotnak, és nyilvánosságra hozzuk Toepler mobilszámát, elvégre ő kérte, hogyha közlendőnk van, azt neki címezzük, ne a rokonságnak (lásd alább). Nos, pótoljuk a perverz mulasztását, és ezennel bárki számára lehetővé tesszük a Zolikával való csevegést. Érdeklődjünk a művész úr hogyléte felől: 70/220-6119Hívása önmagában teljesen törvényes.

Friss:
Újabb művészi Toepler-alkotás: hullák az oltáron stb.



A fajtád azt vallja:<br>szemet szemért...
Kedves Kurucok!
Kicsit elcsevegtem a rohadékkal, közölte, hogy minden csoda 3 napig tart és hogy magasról lesz@rja azt a néhány barmot, aki a Kuruc.infót olvassa.
Tegyünk róla hogy lecserélje a számát a tetves rohadék macskagyilkos!
- írja egyik olvasónk, M. Á.


"2008. január 14-én hajnalban ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak a rokonaim házára" - olvasható Toepler Zoltán honlapján. A száraz közlést egy felszólítás zárja: "Arra kérek mindenkit, aki a véremet akarja, hogy azt velem közölje, és az ügyben vétlen rokonaimat, ismerőseimet ne üldözze." Az új lakcímét és elérhetőségét persze nem biggyesztette oda a bátor. Az eset előzménye, hogy nemrégiben nyilvánosságra került: az Álszent című filmjének forgatásán vízbe fojtott kismacska ügyében megszüntették a nyomozást, elvégre zsidót mégse ültethetnek le, így is elég bűnös nép vagyunk.


A garázsajtó megpörkölődött

"Felhívtak a rokonaim, hogy Molotov-koktélt dobtak a garázsajtóra, ami megpörkölődött, de szerencsére nedves volt, és nem gyulladt be. Ha az autó meggyulladt volna, az egész ház megy" - mondta el Toepler, aki a jelek szerint ismét megúszta. A budapesti címre a rokonok ezután kihívták a rendőrséget, és feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen. Ezt a BRFK kommunikációs osztálya is megerősítette. "Rongálás vétsége miatt folytat eljárást a kerületi kapitányság" - közölte a rendőrség sajtóreferense.

"Én nem lakom ott, ez egy korábbi lakhelyem volt - tette még hozzá Toepler. - A nyomozást megszüntető határozaton viszont ez a cím szerepelt, és ezt a dokumentumot több internetes portál közölte anélkül, hogy a címet kitakarták volna" - mondta a tapintatra vágyó, érzékeny lelkületű Jordán-pozitív honfitársunk.

Aki mellesleg számított hasonló támadásra, mivel rokonaitól rendszeresen érdeklődnek udvariasan egészségi állapota felől - abban a hitben, hogy az állatkínzó lakásán cseng a telefon. Arra a kérdésre, hogy kit sejt a Molotov-koktélos akció mögött, elmondta: "buzgó internetező állatvédőkre gondol". Az Álszent című filmjének forgatásán vízbe fojtott kismacska ügyéről viszont nem nyilatkozott, viszont a határozatban is látható, hogy esze ágában sincs elárulni az igazságot. Amíg a hatóságok megelégszenek ennyivel, hülye is volna...

(Kuruc.info - Index)

Alább a beteg film vonatkozó részlete.
Tényleg csak erős idegzetűeknek!

 

 



Friss hírek az elmúlt 24 órából