Ugrás a cikkhez
Reklám

Saját honlapjuk van erre, Nyitottak vagyunk néven. A lista az ún. Pride-hónap végével egy darabig végleges marad (a cikkünk közlésekor 1031-nél állt, kséőbb tovább nőtt), mert csak szombatig lehetett jelentkezni. A cégvezetők közül több mint százan vettek részt a buzimeneten, és szervezet szivárványszínű kiskamionnal is terjesztette az erkölcsi és mentális fertőzést. A kezdeményezés alapítói az espell, a Google és a Prezi. Az utóbbi homokos vezérigazgatója tagja a szervezet igazgatótanácsának is.



2016-ban így örömködött a csapatuk

Az alábbi álhumanista duma a "manifesztójuk":

Nyitottnak lenni megéri. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg, tekintet nélkül életkorra, nemre, nemi identitásra, szexuális orientációra, nemzeti, etnikai hovatartozásra vagy származásra, politikai, vallási vagy más meggyőződésre, fizikai és egyéb adottságokra. Sikerünket annak is köszönhetjük, hogy nyitottak vagyunk. Nyitottak az új ötletekre, szokatlan megoldásokra, egymásra és a világra.

Tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan sokan nyitottak. A nyitottakvagyunk.hu-t azoknak a vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek hoztuk létre, amelyek ezt együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is.

Érdemes böngészgetni a szégyenlistát. Sok az ismerős név, de keveseken tudunk meglepődni.

Azt állítják, csak az számít, ki mit tesz az asztalra, a szexuális orientáció nem, de mégis arról beszélnek, hogy "sokszínű" csapat kell , mert az hatékonyabb (értsd: buzikvóta, hiszen az "aranyos melegekkel" és "transzokkal" progesszívebb lesz a banda és szupcsi a munkahelyi légkör):

 

(Kuruc.info)

Kapcsolódó: Nem akarja támogatni a deviánspropagandát? Akkor ne tömje a buzilobbi pénzelőinek zsebét!





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából