Ugrás a cikkhez
Reklám

Ez történt ugyanis a Magyar Igazság című YouTube-csatornával, melyről nemrég mi is hírt adtunk, méltatva kezelőjének a nemzeti oldal tájékoztatásában végzett áldozatos munkáját. A csatorna legnézettebb videója nagyságrendileg 250 000-es megtekintéssel rendelkezett, az össznézettség meghaladta a 800 000 megtekintést, a feliratkozók száma pedig megközelítette az 5000-et. De most már ennek is vége.




És hogy mi vezetett ide? Csak ismételni tudjuk magunkat, s nem írhatunk mást, mint akkor, amikor a Szilágyi-szoborról csak úgy lehetett képet kitenni a Facebookra, hogy kitakarták Toroczkai arcát, és nem írták le a nevét: napjaink zsidó cenzorai Rákosiékon is túltesznek.

A tiltás azt követően érkezett, hogy a csatorna üzemeltetője közzétette a Mi Hazánk elnökének sajtótájékoztatóját, melyben a buzifelvonulás betiltását követelte. A videó borítóképe ez volt:

 


A YouTube válasza erre:




Ideje lenne lecserélni az irányelveket a YouTube-nál, Facebooknál és a többi hasonszőrű oldalnál erre az egy mondatra:

Ami nem a mi ultraliberális, zsidó-, buzi-, cigányimádó, Európa- és nemzetellenes, holopropagandista álláspontunkat hangoztatja, az gyűlöletkeltő, és törölve lesz.

Sokkal őszintébb és egyértelműbb lenne a helyzet.

Azoknak pedig, akik azt hiszik, jól megmondják a frankót az olyan megjegyzésekkel, hogy

Minek kell a zsidó facebookra meg youtube-ra menni, nem kell csodálkozni, ha onnan kiraknak, ott van a VK vagy bármi más, amit rajtam kívül senki sem használ,

érdemes lenne fontolóra venni, hogy amíg néhány tucatnyi magyar használja csupán a VK-t vagy bármilyen más, esetleg teljesen ismeretlen platformot, addig nagyon vagány érzés lehet ott homokozgatni, csak éppen senkit sem lehet elérni azon a pár tucatnyi emberen kívül, és így tökéletesen halálra van ítélve a nemzeti oldal azon törekvése, hogy felnyissa minél több ember szemét.

Ezt is akarják a beteg lelkű cenzorok - és sajnos egyre hatékonyabbak. Azonban minél rosszabb a helyzet, minél szembetűnőbbek és felháborítóbbak a túlkapásaik, annál nagyobb lehet a reményünk arra, hogy közel a változás: vagy felbukkan egy használható alternatíva, vagy véget ér a gyalázatos uralmuk, mint előbb-utóbb valamennyi nemzet- és emberellenes törpe kisebbség tombolása.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából