Ugrás a cikkhez
Reklám

Burleszk az autómosóban: guggolva bujkált, így játszotta ki a kocsiját mosó taxist egy tolvaj Budapesten.

A különös esetet biztonsági kamera rögzítette. A tolvajt az sem zavarta, hogy közben lelocsolja őt a sofőr – türelmesen megvárta, amíg ki tudja nyitni a vezetőoldali ajtót. Az ülés mellett lévő pénztárcát vitte el és az iratokat, a taxis semmit nem vett észre.

A rendőrség kevésbé volt tapintatos - elvégre nem cigány a tolvaj -, a Police.hu videójában kitakarás nélkül látható:

Közleményük:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága 01190/625/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2019. május 21-én 15 óra körül egy XIX. kerületi autómosóban álló taxiból egy pénztárcát lopott el.

A férfi 35 év körüli, 170-180 centiméter magas, fekete hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, farmernadrágot, valamint fekete cipőt viselt.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából