Ugrás a cikkhez
Reklám

Kövér László, az Országgyűlés elnöke lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción szombaton Budapesten, a Kossuth téren.

A szervezők szerint a politikus egy szerdai fórumon másodrendű polgároknak minősítette a homoszexuális polgárokat, illetve pedofíliához hasonlította azt, ha egynemű párok is szeretnének gyermeket örökbe fogadni.

A Kossuth tér közepére csoportosult, mintegy ezerre becsülhető tiltakozó részvételével megtartott demonstráción Antoni Rita, a Szabadnem Blog szerkesztőségi tagja hangsúlyozta, hogy a kormányzat már vérig sértette a hajléktalanokat, a szingliket, a gyermeküket egyedül nevelő nőket, a gyermekteleneket, a családon belüli erőszak áldozatait, a feministákat a gendertudományt oktatókat és tanulókat, most pedig a homoszexuálisok vannak soron.

Pásztor Tibor négygyermekes apa, aki vér szerinti gyermekei mellett örökbefogadott gyermeket is nevel, arról beszélt, hogy az örökbefogadás független a szexuális orientációtól.

"Ha pedig a gyermekemet bántják, az megbocsátani nem fogom" - fogalmazott a szónok.

A demonstráció végén két nő Kövér Lászó-maszkban rövid performanszot tartott: "Kövér László átadta Kövér Lászlónak" a "Legegyenlőbb magyar" díjat, egy szivárvány színű bajuszt.

A tüntetés résztvevői szivárvány színű zászlókat lobogtattak, feltűnt a tömegben MSZP-s, momentumos, DK-s zászló, illetve a Liberálisok molinója is.

(MTI)

Kapcsolódó:

- Tort ül a fertő: adalékok a hanyatlás parádéjához
- A Reimer ikrek esete, avagy a meghiúsult próbálkozás a genderelmélet kísérleti bizonyítására
- A ferde hajlam térnyerése (II. rész) - Perverz propagandisták és a médiatúlsúly
- A ferde hajlam térnyerése (I. rész) - Az aknamunka évtizedei; zsidók, pedofilok és hedonisták
- Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia
Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából