Ugrás a cikkhez
Reklám

Maga az érintett Facebook-bejegyzéséből tudjuk meg, hogyan lett most már a Jobbiknak is egy saját túlélője:

Most, hogy kezd kialakulni egy széleskörű társadalmi együttműködés az Orbán-rendszer leváltása érdekében, Orbán és a lopott pénzen működtetett médiája ismét feltette a régi lemezt, hátha az uszítással, gyűlöletkeltéssel újra egymás ellen tudja fordítani a magyarokat.



És így lett a Jobbiknak saját túlélője...

A szám a régi: a Jobbik náci, meg antiszemita, meg ki tudja még micsoda. Ha már feltették a lemezt, hadd kérdezzem meg: Mészáros Lőrinc Echo tévéje miért nevezi Jakab Pétert JÁKOB Péternek? Mi a cél? Mi a szándék? Kinek és mit akarnak ezzel üzenni a stróman tévé új-kereszténydemokratái, a Fidesz új-polgárai? Az Auswitzban megölt dédapám miatt változtatták meg a fideszesek önkényesen a nevemet vagy ez olyan általános dolog a „polgári” oldalon? Netán a fideszes Jakab Istvánt is Jákob Istvánozzák?

Ezt a tévét az Orbán-kormány nívódíjjal tüntette ki, mondván, csak a nagy hozzáadott értékű, szellemi újdonságot tartalmazó szolgáltatások révén van remény arra, hogy Magyarország erős országgá váljon. A féktelen és egyeseket antiszemitizmusra emlékeztető Sorosozás után túl nagy hozzáadott értéket persze nem vár az ember a Fidesztől, de azért megkérdezem: a Jákobozás lenne az a nívódíjas szellemi újdonság, ami erőssé fogja tenni Magyarországot vagy ez még csak a kezdet?

Íme a "vérszomjas antiszemiták" - akik legalább olyan szánalmasak, mint maga az ajvékoló:

Frissítés: csak érdekességképpen: nem is tudtuk, hogy ekkora influenszerek vagyunk

I. A Zsindex Kormánypárti megmondóemberek kurucinfós szinten zsidóztak le egy jobbikos képviselőt címmel számol be a fenti esetről.

"A névmagyartalanítás a hírhedt náci portál, a Kuruc.info egyik kedvenc eszköze. A 2010 előtti Jobbik egyik fontos orgánumának számító – többek között Toroczkai László, vagy Lenhard Balázs írásait rendszeresen közlő - hecclap az, mely Soros Györgyöt következetesen George Soros-nak, Rákosi Mihály Róth Manónak nevezi, hogy így érzékeltesse zsidó származásukat" - panaszolják a "kollégák" odaátról, akik amúgy annyira figyelik a munkásságunkat, hogy még a zsindex.hu-t is levédték, és átirányították a "civil nevű" portálukra.

A felmenőket amúgy illene jobban ismerni, Rosenfeldnek ugyanis nem Mihály volt a "kereszt"neve - ezért is célszerű bennünket olvasgatni, felvilágosító munkánk még a legilletékesebbekre is ráfér...

II. Múlt héten is megemlékeztek rólunk a zsindexesek, ezt írták a Jobbik árulásáról is értekező cikkükben:

Ne feledjük, hogy a Jobbik alakulásakor a fő identitásképező elem az MSZP és a Gyurcsány-kormány radikális elutasítása volt.

A jobbikosok emellett azzal tudtak kitörni a politikai láthatatlanságból, hogy nyílt rasszista szólamokat tűztek a zászlajukra („le a cigánybűnözéssel") időnként némi antiszemita retorikával fűszerezve („a magunkfajtáknak" egy hazája van, a „magukfajtáknak" ott van Izrael) – behozva a Kuruc.info nyelvezetét a magyar közbeszédbe.

III. Nem csak a zsindexesek tartoznak lelkiismeretes követőink közé, a HVG-s fajtársak épp tegnap akadtak ki amiatt, hogy véletlenül olyan is előfordult a közmédiában, hogy nem valamelyik magukfajta hazudozott a hatmilliárd zsidó kiirtásáról, s mocskolta a bolsevizmus ellen harcoló hősöket:




2. frissítés: fiúk, ennek nem lesz jó vége

Úgy tűnik, hamarosan a zsindexes kollégák is fogalmazhatják a bocsánatkérő levelet a Mazsihisznek. Javítottak ugyanis a Rákosi Mihályon, de mit... Kitették a tárgyragot, de Mihály maradt a szegény jó Mátyás. (Látjátok, segítettünk, hálából talán ér majd ez kötél helyett egy golyót a népbíróságon...)







3. frissítés: nem hívják többet az EchoTV-be a jákobozókat

Az Echo TV közleménye:

Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban. Az ECHO TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától.

A Magyar Hang egyébként azt írja, Jakab egy korábbi, január elsejei műsort "idézett fel". Valószínűleg ezzel próbálták tompítani a Gyöngyösi-ügyet - tesszük hozzá mi, erre (is) jó a zsidó a háznál. És ennyire őszinte a felháborodása...

4. frissítés: végre sikerült

Talán így még meg lehet úszni a hitközség dörgedelmét.




5. frissítés: Petikének óriási mákja van: még a végén nagyobb antiszemitizmus-áldozat lesz, mint Heller Ágnes

Tudják, a világhírű filozófus, akinek felemlegetésével újabban a gyurcsányista Vadai szokta védeni a Jobbikot.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából