Ugrás a cikkhez
Reklám

És nem csak szemkilövetőék vannak így vele, hanem a teljes balliberális oldal, akik a módszerváltás óta azzal hülyítették túlélőiket, hogy ők védik meg az országot a náciktól. Ha lenne egy csöpp eszük a túlélőiknek, most láthatnák, mennyire volt őszinte a harminc éven át tartó antifasiszta póz, ha némi konc reményében pillanatok alatt a szőnyeg alá lehet söpörni...
A másik pikáns elem a történetben az, hogy a Fidesz, mely a "Térdre, csuhások!"-tól jutott el odáig, hogy nemzeti-keresztény pártnak hazudja magát, most újabb helyváltoztatást hajt végre, s miközben Orbán Netanjahu véres kezét szorongatja, a zsidók legelkötelezettebb barátaiként tetszelegnek (akik még az elvileg magyar ország jövőjét is velük kéz a kézben tervezik meg), ráadásul - és itt jön be a szinte lehetetlennek tűnő törekvés - a balliberálisokat akarják annak beállítani, aminek ők láttatták harminc éven át a nemzeti (vagy annak mondott) erőket. Mindezt azzal támasztják alá, hogy a "náci" (lásd a "túlélő" Jakab Pétert...) Jobbik szövetségesei, ráadásul az ugyancsak "antiszemita" Brüsszel csicskái, mely azért antiszemita, mert zsidógyűlölő migránsokat szabadít a kontinensre. Gondoljunk csak bele: Merkel, az antiszemita...

Lesznek tehát itt még érdekes fordulatok, de addig is sajnos ezekkel az emberekkel és ezzel a színvonallal kell beérnünk:

(Kuruc.info)

Frissítés: Gyurcsányék csak akkor nem működnének együtt a Jobbikkal, ha Orbán vezetné

"Nem hagyjuk, hogy az ellenzéki egységet, ami létrejött a kormányváltás érdekében, bármiféle próbálkozás megbontsa” – jelentette ki kedden Budapesten Bősz Anett a Mondjon nemet a Magyar Posta is a rabszolgatörvényre! címmel meghirdetett sajtótájékoztatón.

A liberális politikus szerint Sneider Tamás Jobbik-elnök botránya "belső pártügy". Közlése szerint a Jobbik nem tért el attól a kommunikációtól, hogy le kell váltani az Orbán-kormányt, és meg kell változtatni az illiberális államot.

"Ellenzéki szolidaritás van közöttünk, és megyünk tovább ugyanúgy. Abban bízunk, hogy a következő időszakban megoldódik ez is”
– utalt Sneider Tamás ügyeire Bősz Anett, aki hozzátette: "van szélsőséges párt a parlamenti patkóban, de az a Mi Hazánk Mozgalom". Nem szabad elfelejteni, hogy a Fidesz és a KDNP is hemzseg a szélsőséges megnyilvánulásoktól – állította.

Hasonlóan értékelt Szél Bernadett is. Úgy vélte, nem helyes, amiket Sneider Tamás mondott, de ezzel a Jobbiknak van belső feladata. Hozzátette: a Jobbiknak be kell fejeznie a néppártosodás felé vezető utat. A képviselő szerint a Sneider-botrányt a Fidesz generálja, és semmitől sem riad vissza, hogy szétbombázza az ellenzéki együttműködést.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A Sneider-botránnyal kapcsolatban Gréczy Zsolt úgy fogalmazott, ezeket az folyamatokat a Jobbiknak "belül kell kinőnie". A DK politikusa szerint a Soros-kampány után azt lehet kijelenteni, hogy "a Fidesz az antiszemita párt". Arra a kérdésre, hogy a Demokratikus Koalíciónak mikortól nem működne a Jobbikkal való együttműködés, ha most szemet huny a "cigány- és zsidóellenes kijelentések" felett, Gréczy Zsolt közölte:

ha Orbán Viktor vezetné ezt a pártot, akkor biztos nem működnénk együtt.

(Fb-videó - Mandiner nyomán)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából