Ugrás a cikkhez
Reklám

Az Orbán-kormány meghívott Budapestre, ott tartok előadást a hónap végén - mondta Milo Yiannopoulos vasárnap Londonban, a Day for Freedom című tüntetés színpadán.

A tüntetés után a 444 nevű zsidó blog megkérdezte homokos, ráadásul pedofíliát támogató fajtársától, miről fog előadni, aki azt mondta, nyilvános esemény lesz, és szóba kerül majd, hogyan látják Magyarországot. Milo szerint ugyanis Németországban, Nagy-Britanniában és Svédországban sokan modellként tekintenek Magyarországra, mert szemben áll az uniós diktátumokkal.



Az Orbán-kormány vendége, a "szélsőjobboldali" Milo Yiannopoulos himnuszéneklés közben

A szélsőjobboldali szerepben futtatott zsidó meghívása először decemberben merült fel Schmidt Máriáék V4-es konferenciáján. Ebből aztán nagyobb politikai felfordulás lett, az "újjobboldali" provokátor meghívását néhányan a Fideszen belül is soknak tartották, Gulyás Gergely például hevesen ellenezte, de például L. Simon László, aki "szétb@szott zsidó kurvák seggéről készített gipszlenyomatokat", azok ellen kelt ki, akik felháborodtak a meghíváson. Végül bejelentették, hogy májusra, a választások utánra halasztják a konferenciát - de a jelek szerint a legvitatottabb fellépő meghívása nem változott.

Így aztán valóban igaz lesz, hogy magyar kormányzati rendezvénynek még nem volt olyan szereplője, aki annyit beszélt volna a férfi nemi szervek, kifejezetten a néger férfi nemi szervek iránti rajongásáról, mint az Orbán-kormány legújabb vendége. Például:

„hány fekete farkat kell még leszopnom ahhoz, hogy ne nevezzenek neonácinak?”



A videóért katt a képre (angol nyelvű)

A trumpista jobboldal egyik vezértrollja tavaly februári elején azután került lejtőre, hogy előkerült két videorészlet, melyeken arról beszélt, elfogadható lehet idősebb férfiak és fiatal fiúk szexuális kapcsolata, a beleegyezési korhatár pedig nem fekete-fehér dolog. Ezután távozott a Breitbarttól - írja a lap.

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- A holokausztluvnya Milo-ügyben is ráült a Fideszre - még Orbánnak is kínos lett

- Elhalasztotta Schmidt Maca a niggerfarkas konferenciát - a választás után már nem lesz gond a pedopropaganda

- L. Simon megmagyarázza, miért nem gond a niggerfarkakat szopkodó, pedofíliareklámozó buzi fideszes meghívása

- Pedofíliát támogató buzi zsidóval konferenciáznak Európa jövőjéről a fideszesek

- Pedofíliát propagált a kelleténél alternatívabb módon "jobboldali" buzi - szerinte rosszul válogatta meg a szavait





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából