Ugrás a cikkhez
Reklám

2017. november 20-án van a 19. nemzetközi "transznemű emlékezés" napja. 1999 óta minden novemberben azokra a "transznemű" (értsd: magukat női torzóvá alakíttató aberrált férfiak - a szerk.) és "dzsender-nonkonform" (erről fogalmunk sincs, mit jelent, de van róla alább egy videó; igaz, megtekintése után sem tudtuk eldönteni - a szerk.) emberekre emlékezünk, akik gyilkosság áldozatai lettek - írja az MTI-re hivatkozva a Librarius nevű szélliberális pöcegödör.



Állítólag ez lenne a "dzsender-nonkonform"

Mint fogalmaznak, "ezzel fejezzük ki előttük tiszteletünket és hívjuk fel a közvélemény figyelmét a gyűlöletre, diszkriminációra és előítéletekre, amellyel a transz emberek szembesülnek".

A Transgender Europe 2008-ban indult “Transz gyilkosság monitorozó” projektje szisztematikusan figyeli, gyűjti, valamint elemzi a beteg kreatúrák ellen elkövetett emberölések számát világszerte. Az emléknapra készült 2017-es frissítésükben 325 gyilkosság szerepel, melyek 2016. október 1. és 2017. szeptember 30. között történtek. A felmérés kezdete óta eltelt 9 év alatt ez a szám elérte a 2609-et. Az utolsó három évben folyamatos növekedés volt tapasztalható az elkövetések gyakoriságában.

Napjainkra átlagosan minden 28. órában jelentenek gyilkosságot, melynek aberrált kreatúra (megfogalmazásuk szerint "transz személy") volt az áldozata, mégis sok eset láthatatlan marad - panaszkodnak. Fontosnak tartották kiemelni, hogy nagy számban vannak az áldozatok között migráns, illetve etnikai kisebbséghez tartozó "transz szexmunkás nők" (értsd: sokszor operált hímnemű prostituáltak).

Még tünti is lesz

A Transvanilla Transznemű Egyesület határozottan elítéli a "transzfóbia" és az erőszakos bűncselekmények minden formáját, és kiáll azok mellett, akiket "nemi identitásuk" miatt hátrányos megkülönböztetés vagy erőszak ér.

A CEU-pozitív gittegylet és a Budapest Pride rendezésében ma délután, 17 óra 45 perctől a Nyugati téren közös gyertyagyújtással emlékeznek meg az áldozatokról, írják felhívásukban, mint fogalmaznak: "ennek prevenciója létfontosságú a transznemű és dzsender-nonkonform emberek biztonsága érdekében".

(Kuruc.info)

Kapcsolódó:

- Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

- A ferde hajlam térnyerése (II. rész) - Perverz propagandisták és a médiatúlsúly





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából