Ugrás a cikkhez
Reklám

A proliszintet átlépve, már cigány módjára tépték egymást a "nők", mert összevesztek Molnár Richárdon. A férfi tíz éve vádlott volt a kecskeméti maffiaperben, sőt, el is ítélték. Aki erről nem hallott, azzal a történettel már biztos találkozott, hogy Molnár Richárd volt az egyik résztvevője annak a két halálos áldozattal járó balesetnek, amely során egy autó az egyik Dózsa György úti trolimegállóba hajtott.



Molnár Richárd kétszeres gyilkos, elítélt maffiózó és a láthatóan ragaszkodó Kálmán Szilvia

A Dózsa György úti két halálos áldozattal járó autóbalesetet okozó, de azóta is vígan vezető "M. Richárdot" újabb trauma érte. Szakított vele a barátnője, Kálmán Szilvia. Ez onnan tudható, hogy a testében meglehetősen sok implantátummal élő kreatúra letörölte az összes közös képüket a közösségi oldalakról.



Kálmán Szilvia (j.) és a felvételt készítő bűnsegéd

De van egy ennél is konkrétabb jele: Szilvia feltett a netre egy videót, amin összevissza ver egy nőt a nyílt utcán, és közben olyan magvas gondolatokat önt Kazinczy-díjas szavakba, mint például a "Beleülsz a f*ba, te f*szszopó kurva, te g*ci!"

Tépi a haját, ököllel is veri a fejét, és hiába próbál az áldozat segítségére sietni egy járókelő, Kálmán Szilvia feltartóztathatatlanul üti sorstársát, aki szintén volt olyan pénzéhes szuka, hogy Molnár Richárdra vágyott, és meg is kapta.



Bakó Diána fitneszmodell - nyilván az áldozat sem a doktori disszertációjával jut hozzá a betevő falathoz (bár ez elég áthallásos)

A megosztásnál Kálmán Szilvia még azt is kedvesen a nagyközönség tudtára adta, hogy Bakó Diána az illető, aki Molnár Richárd társaságában nyilvánvalóan még élvezte az életet, a kegyetlen ütlegelés során viszont nemhogy megbánta, hogy ránézett a kétbites maffiózó, de még azt is, hogy egyáltalán megszületett.




A hölgynek már nem nevezhető Kálmán Szilvia a videót időközben letörölte, de a buta liba arra már nem gondolt, hogy az internet korában mindez hiábavalóság. Az ismeretlen "hölgynek", aki pedig rögzítette a proliharcot, valószínűleg az nem jutott eszébe, hogy bűnrészesség miatt ő is felelősségre vonható.

(Kuruc.info - Borsonline nyomán)

Kapcsolódó:

- Molnár Ricsinek nemcsak sokmilliós kabriója van, de 300 milliós olasz étterme is - megmérgezték érte az előző tulajt

- Már rég bevonták a kabriós gyilkos jogosítványát - de ez őt a legkevésbé sem zavarja
- Nem csak szabadlábon van a két embert megölő "Mercedeses Ricsi", új, 50 milliós kabrióval autókázik
- "Hiába vetnek meg sokan, de venni fogok egy új autót, és vezetni is fogok"
- Elítélt maffiózó a Dózsa úti ámokfutó - a baleset után a frissen vásárolt kocsijáról törölgette a vért, nem érdekelték áldozatai

 





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából