Ugrás a cikkhez
Reklám

A címben megfogalmazott következtetést természetesen nem ebből az egy esetből vontuk le, hiszen elég csak megnézni a milliós tiltakozó megmozdulások hiányát, az európai választások eredményeit vagy a felméréseket ott, ahol nem tartanak most választást. Ez az eset ráadásul nem egyszeri, hasonló akciók rendszeresen előfordulnak nyugaton a terrortámadások után - családon belüli munkamegosztásnak sem utolsó, hiszen egészen véletlenül videó is készül mindig róla (több kameraállásból is), amit majd kiválóan lehet terjeszteni és főleg "lájkolni" a Facebookon.




A recept egyszerű: ki kell tenni valahova egy "Muszlim vagyok, és szeretlek", "Muszlim vagyok, bízom benned, ha te is bennem, akkor ölelj meg!" stb. feliratú táblácskát, és a liberális propaganda által átmosott agyú tömegek özönleni fognak, mert örülnek, hogy ez a performansz találkozik a nemzetellenes média által naponta eléjük rajzolt képpel: a muszlimok valóban szépek és jók, és szeretnek minket.

Megnyugszik a korábbi véres jelenetek láttán felbolydult lelkecskéjük, megszűnik a kognitív disszonancia, és azt érzik, végre rendben van minden, hiszen íme, a világ tényleg az, aminek a tévé mondta.

Lehet tehát folytatni ugyanazt, amit eddig. Amíg valamelyik ölelőgép a levegőbe nem röpíti ezt a sok nyomorult agyhalottat...

Hogy a nyomukba léphessenek az újabbak.

(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Ide jutott az európai ember: harc helyett inkább öngyilkos lesz a mohamedánok támadása miatt





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából