Ugrás a cikkhez
Reklám

Meg azt is, hogy George Orwell újbeszélni tanít, Angela Merkel pedig személyesen mesél a ficki-fickiről, továbbá lesz fanszőrzet-fonás és előadás a standard háztartási eszközökkel végezhető otthoni abortuszról. Meg persze hidzsáb- és burkavarrás.




Nem csak olvasóink egy részének nem esett le, hogy nyilvánvaló paródiáról van szó, hanem a Karc FM Paláver című műsora házigazdájának, Papp Endrének sem, amikor betelefonált egy felháborodott hallgató, és elkezdte sorolni a témákat.

Egy bizonyos mértékig védelmünkbe kell vennünk a műsorvezetőt, a betelefonáló ugyanis szemérmesen elhallgatta azokat a címeket és előadókat, amelyek alapján egy esetlegesen meglévő minimális intelligencia vészjelzője egyértelműen működésbe lép, így például a címünkben vagy a bevezetőben említett elemeket (amelyeket mi ismerünk, de Papp Endre nem, bár azért az Iszlám Államból érkező előadó már jelenthetett volna valamit), így végül inkább a teljes szöveget ismerő hallgató jeleníti meg az "interneten olvastam, gondolkodás nélkül elhiszem, bármekkora baromság" típusú emberfajtát. Aki nem csak Otto Weiningert nem ismeri, de még George Orwellt sem, az Iszlám Államról pedig annyit sem tud, hogy elhiszi: ott is folynak gendertanulmányok. De a lényeg az, hogy "most kaptam, itt látom az interneten".

Nehéz eldönteni, hogy röhejesnek vagy inkább szörnyen kínosnak érzi az ember az alábbi beszélgetésrészletet:

(Kuruc.info, a műsorrészletet a Comment:com blog szúrta ki.)

Erről volt szó: Még lehet jelentkezni az ELTE genderszakára: lesz burkavarrás, hónaljszőrzet-fonás és ficki-ficki kurzus is





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából