Ugrás a cikkhez
Reklám

Mónus József, a kiváló íjászunk Farkas most tanítványa kedvéért kér segítséget. Alább következnek a sokszoros világcsúcstartó sorai.

Kedves Barátaim!
Segítségeteket kérem most!

Tudjátok, évről évre kerestem az alkalmakat és a lehetőségeket, aminek segítségével végigharcoltam a világot, hogy felemelhessem a Magyar Zászlót a győztes jogán a világ legnagyobb versenyein!




Körbevittem a győzelmek mezejére a nemzeti lobogónkon kívül rengeteg fontos zászlót is, pl. Hajdúnánás lobogójától a Kurultáj zászlajáig! Most egy másik harc következik számomra, a tanítványaimért!

A tanítványaimért, hogy valahogy én is segítségükre legyek áldozatos munkájukért!
Tudjátok Prokaj Kiara és Mónus Laci a fiam a világ legnagyobb távolságát lőtték 35 # íjkategóriájukban a távlövő sportíjászat fellegvárában, az USA-ban most szeptemberben.

Látnotok kell - amiről majd hamarosan filmecskékben gondoskodom - milyen elképesztő harcot vívtak, hogy az 1940 óta jegyzett világ legnagyobb lövéseit, azaz világrekordokat legyőzzék! Ez a győzelem egyben jogcím is, hogy megmutassák büszke nemzeti hovatartozásunkat, magyarságunkat bárhol a világon!

Most lehetőség nyílik Kiara számára Egerben egy szavazáson, hogy büszke magyarsága mellett elismeréssel lehessenek az emberek az ő tetteiért!

Kérlek benneteket, álljatok ismét mellém!

Vívjuk ki szavazatainkkal „Eger csillaga 2016”megtisztelő címet „Fiatalok" kategóriában – Prokaj Kiara Felícia, az egyik tanítványom számára!

Szavazni itt tudtok! Regisztrálni kell ugyan, de pl. lakcím, telefonszám nem szükséges!

Kérlek benneteket és barátaitokat, legyetek a segítségemre! Együtt erősek vagyunk!
Legyetek a segítségemre és harcoljunk együtt most így!

Előre is köszönöm!

Barátsággal a Farkas!"

Kapcsolódó:

- A Farkas és csapata elképesztő világrekordokat lőtt, avagy ismét a magyar zászlót lengette a szél Amerikában

- Közönségszavazás: Mónus József lett az év sportolója Debrecenben





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából