Ugrás a cikkhez
Reklám

Emlékszünk, az LMP egykori vezetője akkor iratkozott át Kálmán Olga műsorában a túlélők táborából a nácikéba, amikor túlméretezett hisztériának, illetve cirkusznak nevezte a német megszállási emlékmű körül rendszeres törzsi dühöngőműsorokat bemutató zsidó szemetelőket. Most pedig az egyik leggyomorforgatóbb libsi firkász, a Tóta W. nevű ment neki, Cousteau kapitánynak és inverz Gagarinnak nevezve Schiffert, amiért Budaházyék ítélete kapcsán felvetette a szemkilövetők büntet(hetet)lenségét.

Hazugsággal is megvádolta a politikust, mondván, mindössze egyetlen egy ilyen eset történt.




Még van egy ember (?), akinek hasonló a hozzáállása a kérdéshez. A Tóta-mű előtt elevenítsük is fel:

És most lássuk a magasröptű eszmefuttatást!

Mennyi jár a szemkilövetőzésért?

Schiffer András nagy levegőt vesz, és lemegy a mélybe, ahol Morvai Krisztina lakozik. Vélemény.

- Szevasz, Péter, itt Feri. Szemeket akarok kilövetni máma.

- Értettem, elnököm, de kurva nehéz ám ezekkel a gumigolyókkal bármit is eltalálni...

- Ne vitatkozz, csináld! Ha eleget lőttök, majd csak sikerül. Tudod, hogy Berija babérjaira hajtok!

Csak így történhetett, és Schiffer András ezt biztosan tudja, mint ahogy az ufókról meg az antigravitációról is bizonyára pontos információi vannak.

Sose tartottam sokra, de határtalan optimizmusom mégis azt sugallta, hogy nem pont ugyanarra a krumpliáramkörre drótozták, amire Morvai Krisztinát, ha ez a név még forgalomban van egyáltalán.

De sajnos igen.

„Budaházy 13 év. Mennyi jár a szemkilövetésekért?” – teszi fel a kérdések kérdését az egykori értelmiségi. Tehát a 2006-os tömegoszlatások során történt baleset – egy ilyen történt, Schiffer tudatosan hazudik már a többesszámmal – ugyanúgy előre eltervezett cselekmény volt, mint amikor Budaházyék bűnszövetkezetben robbantgattak meg lövöldöztek, meg vascsővel vettek elégtételt. Sőt: együtt tárgyalandó a két ügy.

Nyilván motoszkál még némi gyengeáram az agyában; tudja, mi különbség van aközött, hogy oszlatásra adunk utasítást kérdéses felkészültségű rendőreinknek, meg hogy focilabdába gyömöszülünk robbanóanyagot, hátha valaki majd belehal. De neki már mindegy, régóta mindegy. Gondolkodás nincs, enyém lesz a kincs. Vagy legalább Szili Katalin sarzsija. Haszontalan idiótából hasznos idiótává lenni, az végül is karrier.

Esetleg egy „szemkilövető törpepárt” beférhetett volna, kedves András, akkor lenne igazán látványos, milyen mélyre mész. Te Cousteau kapitány, te inverz Gagarin.

Van ennek közönsége, hogyne volna. Talán még nagyobb, mint amit az LMP valaha elért. Meg van ennek a röppályának alja. De nyugi, nincs már messze, nem kell odáig sokat kapálózni. Nagyot koppan ottan, azután, reméljük, elhallgat.

Térjünk még vissza egy pillanatra a szemkilövéshez, melyből csak egy volt, és az is csupán baleset!

Elvégre ha közvetlen közelről céloznak fejre, akkor a szem kilövése csakis baleset lehet, nem igaz? Talán érdemes lenne tartani egy retró hangulatú főpróbát Tóta elvtárssal e témakörben, Tineszék biztosan vállalnák jó pénzért a mókamesteri szerepet.

Azt egyébként, hogy ki hazudik, Tóta saját olvasója tette egyértelművé a cikk alatt:




A lenti képen Nagy László látható. "Megúszták, hogy kilőtték a szemem!" - állapította meg keserűen tavaly.




Ő pedig Csorba Attila. Őt is célzottan, közelről lőtték fejbe. Tóta hazugságát nem tudja már megcáfolni, 2013-ban ugyanis az egyetlen jó szemének kilövése miatt öngyilkos lett.




Eddigi ismereteink szerint Gyurcsány rendőrterroristái összesen 14 ember szemét lőtték ki vagy okoztak szemsérülést, összesen több száz embernek okoztak súlyos vagy enyhébb sérülést, továbbá kínozták az elfogott tüntetőket - írtuk az összeállításunk elején beágyazott videóval foglalkozó cikkünkben

Úgy tűnik, tévedtünk, ezekből ugyanis ezek szerint 13 meg sem történt (a fentiek közül vajon melyik nem történt meg, a Nagy Lászlóé vagy a Csorba Attiláé?), az az egy pedig, ami mégis, csupán baleset volt.

Szörnyű baleset volt, az biztos. Hátborzongató. És mégis eltörpül a mellett a KZ-orvosért kiáltó baleset mellett, ami sajnálatos módon Tóta W. Árpád világra jövetelét eredményezte.

Kuruc.info

Korábban írtuk: 13 év fegyházat kapott Budaházy a hazaárulók elleni állítólagos fellépése miatt, feltételesen sem szabadulhat





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából