Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy svéd iskolaigazgató maradi gaztettét jelentették az egyenlőségi ombudsmannak. Az igazgató egy állásinterjún résztvevő  kreatúrával (mert mi vigyázunk arra, hogy ne nevezzük sértő módon nőnek) szemben nem volt hajlandó használni a semleges nemű személyes névmást (hen), csak a nőneműt. Az alany szerint az interjúztató tudott a beteges preferenciájáról, tehát diszkrimációról van szó. Az ügy mérföldkő lehet a transznemű kiváltságokért folyó küzdelemben. Reméljük, az állásról sem marad le, elvégre annál jobb, minél több deviáns érintkezhet a gyerekekkel.



A sokféleség gyönyörködtet
"A genderidentitásom nem bináris, ami az esetemben azt jelenti, hogy nem férfiként vagy nőként azonosítom magamat" - fogalmazott a panaszában. A következő mondat mindent elmond a hisztérika elmeállapotáról, amire csak egy orvos kíváncsi lehet: "Hiányosnak éreztem magam, mint személy, mivel nem tudok teljes mértékben létezni, ha a teljes genderidentitásom és az önazonosságom nem elfogadható."



"Conchita Wurst" elvtárs a tel-avivi buziparádén is vívta a normalitás elleni harcát
A Svéd Akadémia csak 2014-ben vette fel szótárába a semleges nevű személyes névmást, miután a genderegyenlőségért küzdő agymosók és agymosottak már évtizedek óta követelték a szélsőliberális nyelvújítást. Ennek a nyelvi és szellemi aberrációnak a hatása, hogy 2014-ben már minden háromszázadik hímnemű és nőnemű személyes névmásra jutott egy hen is, szemben a gyászos 2011-gyel, amikor csak minden 13 000.-re.

A nagy svéd lapok azonban még mindig elutasítják a használatát, köztük a Dagens Nyheter, amely utasítja újságíróit, hogy kerüljék a használatát.



Mert a "genderidentitás" nem bináris dolog
Clas Lundstedt, az egyenlőségi ombudsman szóvivője közölte, még nemrég kezdték el az ügy kivizsgálását, és nem döntöttek még arról, hogy bíróság elé viszik-e az ügyet. Ennek jogosságához nem férne kétség, az érintett nemhölgy megérdemelné, hogy egy svédisztáni saríabíróság előtt is előadhassa az érvelését. A simogatás nem maradna el utána.

Perge Ottó - The Local nyomán

Kapcsolódó:

- Sally Kohn: Legyen a gyerekem is homoszexuális, és utánozza Caitlyn Jenner példaértékű nőiségét!

- Transzneműség, genderelmélet - napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

- Az aberráltak kedvéért megerőszakolják nyelvüket a svédek - semleges névmás az egyenjogúság nevében

- Zsidó üdvözlet karácsonyra: "Jézus képlékeny nemű volt"

- Teljes agyhalál New Yorkban: ha nőnek érzi magát a buzi, női mosdóba járhat, és a főnöke köteles női néven szólítani

- Egy halálra ítélt nemzet: Svédország zsidó felforgatása





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából