"Segítő szándékú tanárnő keveredett bele Ricsi nőügyeibe" - írtuk február 5-én. A hajdúnánási történet úgy festett, mint megannyi napi szinten végbemenő esemény: nem tetszik valami a cigánynak, ezért fogja magát, és jól megveri a tanerőt. Úgy tűnik azonban, ez az eset merőben más, mint a többi. Bántalmazás valóban volt, az elkövető azonban nem cigány, a tanárnő pedig a jelek szerint megérdemelte, amit kapott.

 

Koláné Károlyi Andrea







Még az alaphír megjelenésének napján jelentkezett egyik informátorunk, aki részletekkel szolgált annak alátámasztására, hogy nem tipikus cigányos esettel van dolgunk. Hosszasan egyeztettünk vele, összeállt a történet, mégis vártunk vele, próbáltuk más forrásból is ellenőrizni, nehogy ártatlanul megvádoljunk egy becsületes tanárnőt. Ekkor jelent meg az RTL Klub videója, melyben az elkövető barátja elmondta: korábbi viszony, féltékenység állt az eset hátterében. Mi ugyanezekkel az információkkal rendelkeztünk, lássuk tehát bővebben!

Mint már utaltunk rá az előbb, az elkövető Ricsi nem csak volt diákja, hanem (volt?) szexuális partnere is egyben a tanárnőnek, aki Ricsi barátnőjét is fenyegette.



Ricsi

Informátorunk szerint a városban köztudott, hogy évek óta több kis- és nagykorú diákjával folytatott szexuális viszonyt a tanárnő hol kiránduláson, hol iskola után, melyről lementett beszélgetések, felvételek is vannak. Ricsit kirúgták az iskolából, de a tanárnőt valamilyen rejtélyes oknál fogva nem. Egy városi Facebook-oldalon a tanárnő és Ricsi kapcsolatát megírták azok, akiknek szúrta a szemét, hogy a tanárnőt ártatlan áldozatként mutatják be, de nem meglepő módon törölték a hozzászólásokat.




Úgy tudjuk, Kolánénak a tanítás rovására is mennek a "szerelmi" ügyei, de évek óta megteheti, mert jóban van az igazgatónővel.

Nemcsak Ricsivel volt elnéző, de az elmúlt évek alatt jóformán alig tartott normális órákat, mert vagy nem ment be, vagy órán facebookozott, vagy beengedte a diákfiúkat, akikkel "barátkozott", és azokkal beszélgetett a tananyag leadása helyett.




Elég megnézni a mostani szalagavató ünnepségen készült képet, ahol jól látszik, mennyire erkölcsös ez a "köztiszteletben álló" tanárnő. Rövidebb a miniszoknyája, mint a mellette álló tanítványáé... És részegen engedte fogdosni magát az ünnepség után.

 


Ricsi előtt több másik diákjával is volt szexuális kapcsolata a tanárnőnek. Az egyik durva eset, amikor egy kirándulásra a férjét is magával vitte, majd leitatták, és így nyugodtan félreléphetett a kiszemelt diákkal.




Egyébként a megveréséről terjed egy olyan verzió is, hogy először a tanárnő rúgta lágyékon Ricsit, és ezután kapta a verést, de ez még nem megerősített hír. Viszont nem lenne meglepő - mondja az informátor -, mert a régóta tartó románc során máskor is volt tettlegesség, csak nem ennyire durva. Mellesleg Ricsi "több vasat tartott egyszerre a tűzben", ezért féltékenykedett a tanárnő, akit anyagilag is kihasznált.

Várjuk az esetleges további információkat helyben lakó olvasóinktól.

(Kuruc.info)