Ugrás a cikkhez
Reklám

"A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a WC előtt, és senki sem pisilni akart" - így írta le a 444-nek az ibizai Heartban idén nyáron szerzett élményeit egy budapesti vállalkozó.

A luxusszállóban működő Heart pillanatnyilag a legforróbb vendéglátóhelyek egyikének számít a világon milliárdos és milliomos körökben.

Habonyt az említett zsidó blog egyik olvasója szúrta ki, állítása szerint teljesen véletlenül, amikor - "nyári élményeit felidézendő" - megnézte az étterem/drogdiszkó egyik önpromózó videóját, és 01:28 után leesett az álla.
Nagy pislogások, hunyorgás, orrszívogatás, szétesett kinézet - szerintünk is így kell festenie a "nemzeti kormány" vezetője tanácsadójának. Arról meg, hogy honnan van ennyi pénze ilyen helyeken drogozgatni, inkább ne is beszéljünk.

Frissítés: Jobbik: a Habony-videó megmutatja a Fidesz igazi arcát

A Jobbik szerint a Habony Árpádról nyilvánosságra került videó megmutatja a Fidesz igazi arcát: közpénzből felhizlalt barátok, urizálás, hedonista életmód.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta, az ibizai szórakozóhely reklámvideója kapcsán felmerül az a kérdés, mekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója. Az ellenzéki politikus megjegyezte, hogy az ibizai szórakozóhelyre csak a belépő 25 ezer forint. Feltette a kérdést: mit keres egy ilyen ember a kormányfő közvetlen környezetében, milyen tanácsokat adhat a bérből és fizetésből élő magyarok problémáinak megoldására?

Szilágyi György emlékeztetett arra, hogy az első Orbán-kormány idején még nemzetközileg is elismert tanácsadói voltak a kormányfőnek. Példaként Nemeskürty István írót, Tellér Gyula szociológust, írót említette. Szerinte most már a miniszterelnöknek nem fontos az erkölcsi nívó, a hazafias küldetéstudat, szellemi holdudvara sincs már, inkább könnyűsúlyú kebelbarátoktól vár elvi tanácsokat. Az elitet ma Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István és Habony Árpád jelenti - tette hozzá.

Szilágyi György úgy összegzett: a Fidesz az elmúlt hat évben semmi más nem csinált, mint lopott, csalt hazudott, és saját bűneit megpróbálta másokra átterelni. Jelezte, jogászaik vizsgálják, milyen jogi lépéseket lehetne tenni Habony Árpáddal kapcsolatban.

(MTI nyomán)

Reklám

Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából