Ugrás a cikkhez
Reklám

Tegnapelőtt, szeptember 7-én tettük közzé az alábbi bejelentést, mely azóta is borzolja a magyarok idegeit, alatta a fejlemények:




Frissítés: A Magyar Telekom Facebook-oldalának moderátorai nem kis feladattal küzdenek meg a pár nappal ezelőtti bejelentésük óta, miszerint ingyen wifit építenek ki a tranzitzónák környékén, és elosztókat is biztosítanak, hogy az illegális bevándorlók feltölthessék okostelefonjaikat.




A kezdeményezés nem aratott ugyanis osztatlan sikert, sorra érkeznek a felháborodott hozzászólások, amikre a moderátorok hatalmas türelemmel válaszolgatnak.

Az olyanokra is, mint pl. Józsefé, aki azt írta: "az igen, de vigyetek már nekik valami fasza Asus laptopot is..."

"Bármilyen eszközük is legyen (rendszerint okostelefonjuk szokott lenni egyedül), otthonuk - és talán családjuk - már nincs. Azzal igyekszünk segíteni nekik, amivel lehet, néhány wifi-állomással és töltési lehetőséggel" - válaszolt neki a moderátor.

Egy Balázs keresztnevű kommentelő is felháborodott: "Mi a ....ból van pénzük? Ha menekültek, honnan van nekik a legmárkásabb ruhájuk, laptopjuk, mobiljuk, tabletjük, négymillió forint, hogy elutazzanak Európába? Egy magyar átlagember soha nem lát egybe ennyi pénzt... Csak ezeket a dolgokat mentették ki, amikor el kellett hagyniuk a házaikat?..." - írta.

"Attól, hogy el kellett menekülniük az otthonukból, még nem biztos, hogy nem volt "életük" és egzisztenciájuk. Fel- és eladtak mindent. A legkevesebb az áram és wifi, amit adhatunk, Magyarország legnagyobb szolgáltatójaként" - érkezett a válasz.

Szabolcs reakciója: "Mert nagyon megerdemlik. Ha elkezdek állatként viselkedni a belvárosban, én is kapok ingyen wifit?"

"Szia Szabolcs! Nem tapasztaltuk, hogy a menekültek "állatként" viselkedtek volna, természetesen a nem megfelelő magaviseletet mi is elítéljük. Az ingyenes wifi szolgáltatással mi próbáljuk megkönnyíteni kicsit az utóbbi napokban, hetekben, hónapokban nehézre fordult sorsukat" - írta a moderátor.

A fentiekre a HVG hívta fel a figyelmet, cikkük megjelenése óta elárasztották a Telekom Fb-oldalát az alábbiakhoz hasonló hozzászólások:













De persze nem csak a bevándorlóimádóké a világ, bárki kifejtheti a véleményét.





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából