Ugrás a cikkhez
Reklám

Frissítés: A kórházba szállítást követően életét vesztette Bryce Williams, aki helyi idő szerint reggel 6.45-kor élő adásban lőtte le a WDBJ7 televíziós csatorna riporterét és operatőrét Virginia államban.

Az első hírek még úgy szóltak, hogy egy hajtóvadászat után megölte magát a nigger. Mint kiderült, valóban meglőtte magát, de rendőrségi források szerint nem halt meg azonnal, csak a kórházba szállítást követően vesztette életét.

(Origó nyomán)

2. frissítés: buzi és jehovista

Mint az RT híréből kiderül, az ámokfutó nigger nem csak attól szenvedett, hogy sok a fehér körülötte, hanem attól is, hogy "homofóbok az emberek", ő ugyanis ettől nagyon távol állt, lévén "homosexual African-American".




A gyilkolászás előtt azt is leírta, hogy mélységesen felháborította a charlestoni lövöldözés, és Jehova mondta neki, hogy tegye meg, amit megtett...




(Kuruc.info)

Korábban írtuk: Megölte magát a virginiai tévéstáb két tagját lelövő férfi, Vester Lee Flanagan - adta hírül a Sky News. Más hírportálok óvatosabban fogalmaztak, azt írták, a gyilkos magára lőtt.




A riportert és az operatőrt volt kollégájuk lőtte le egy interjú közben szerda délelőtt. Interjúalanyuk is megsérült, sürgős műtéten esett át, állapota stabil.

A Daily Beast szerint a Flanagan maga is videóra vette a bűncselekményt, és öngyilkossági kísérlete előtt a Twitteren közzé is tette a videót. A Twitter felfüggesztette a profilját.

Itt még elérhető, de hamarosan valószínűleg törölni fogják (viszont mindig lehet friss feltöltéseket találni a YouTube-on, rákeresve pl. a Vester Lee Flanagan névre, LiveLeak-en itt még elérhető):

Egy cenzúrázott változat:

Bár a lap szerint a rendőrség helyi idő szerint fél 12-kor tényként közölte a tettes öngyilkosságát, későbbi hírek szerint Flanagan nem halt meg, de nagyon súlyos az állapota.

Az ok: a fehérek "természetesen" rasszisták voltak...




Korábban írtuk: Sokkoló lövöldözést láthattak élő adásban a virginiai WDBJ televízió nézői. Helyi idő szerint szerda reggel egy fegyveres férfi lelőtte a csatorna riporterét és operatőrét, amikor éppen interjút készítettek egy bevásárlóközpontban Monetaban.




Később az adásban bejelentették, hogy Alison Parker riporter és Adam Ward operatőr is életét vesztette.

(HVG nyomán)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából