Ugrás a cikkhez
Reklám

Ásotthalom polgármesterének felhívása:

Segítségkérés a határról!

Végleg ki kell vonnunk a forgalomból az ásotthalmi mezőőrség öreg Lada Niváját, amelynek a fenntartása az állandó javítások és a nagy fogyasztás miatt túl nagy költségeket ró a kifejezetten szegény önkormányzatunkra. Mellesleg rombolja Magyarország tekintélyét az, hogy naponta lerobban a régi orosz terepjáró, miközben az illegális migrációról forgató külföldi stábokat kísérjük a határszélen.




Három hónappal ezelőtt kértem Pintér Sándor belügyminisztertől, hogy adjanak nekünk egy használható terepjárót, de nem kaptunk, az önkormányzatunknak pedig nincs pénze újra, pályázni is csak tanyagondnoki járművekre tudtunk. Pedig, ha siker koronázza törekvéseinket, és Ásotthalomnál elkezdődik a kerítésépítés, mi be fogjuk bizonyítani, hogy azon egyetlen migráns-csoport sem fog átjönni. A munkánk folytatásához azonban a mezőőrségünknek egy új terepjáróra van szüksége. Kérem, hogy aki segíteni szeretne, a következő számlaszámra utalja támogatását:

Ásotthalom Nagyközségi Önkormányzat
Bankszámlaszám: 10201006-50225253-00000000 (K&H Bank, letéti alszámla)
Kérjük, hogy a közlemény rovatba írják be: „Terepjáró”

Én magam is 20 000 Ft-ot utalok át a fizetésemből a célra. Bízom benne, hogy ha a Kétfarkú Kutyapárt ellenplakátjaira 33 millió forintot adtak össze az emberek, akkor talán ez a teljesen értelmetlen plakátháborúnál sokkal hasznosabb cél is megértésre talál.

A gyűjtés állásáról folyamatosan tájékoztatni fogom a közvéleményt. Amennyiben összejön a terepjáró, a gépkocsin a következő szöveg lesz feltüntetve a nemzeti jelképeink mellett: „Megvalósult a magyar nemzet összefogásából”.

Információk külföldről történő utaláshoz:
IBAN HU23 10201006-50225253-00000000
SWIFT kód: OKHBHUHB
Chips Univ Id.: 295491 (Additional Routing codes)
LEI kód: KFUXYFTU2LHQFQZDQG45
Külföldi átutalásoknál a Bank központi címét kell megadni:
H-1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 9.

(Fb)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából