Ugrás a cikkhez
Reklám

Lassan már csak legyintünk, amikor időről időre híre szalad egy-egy (eredeti hivatásuk szerint) leendő családanyákra ráerőszakolt, gyakran (ál)keleti kultúrás világmegváltásnak. Gyakran úgy vagyunk vele, hogy a kilúgozottabb agyú nőszemélyek biztosan találnak valamit a feng shui, jóga, reinkarnáció modern szentháromságában, amivel olthatják lelki sivataguk szomját. Azt is tapasztalhatjuk, hogy a kurválkodás egyre merészebb praktikáit próbálják beépíteni az emberek hétköznapjaiba, ezzel is rombolva a normalitás, az erkölcsiség már így is omladozó bástyáját.

A legemancipáltabbak aktuális hóbortjáról is bizonyára sokan hallottak már, ez lényegében a kéjelgő szajhák fegyvertárának egyik eszköze, a rúdtánc. Polgári nevén a rúdfitnesz. Az, hogy a gyengébb nem képviselői közül (mármint akik nem fizikálisan gyengébbek) sokan vevők erre, már sajnos a mi ingerküszöbünket se lépné át.

Csak hát most az történt, hogy hétéves kortól szerveznek gyerekeknek nyári rúdtánctábort, hogy elsajátíthassák az ősi mesterségnek eufemizált kurválkodás ezen praktikáját.

Íme a felhívás:




Ez egyébként már a második esemény, tavaly nyáron megrendezték az "I. gyerek napközis rúdtánctábort", azt meg nem történtté már nem tehetjük, de az óvodai sztriptízkorrepetálásig csak nem kellene eljutnunk.

(Kuruc.info)





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából