Ugrás a cikkhez
Reklám

Alföldi Robertának az a végakarata, hogy ha meghal, akkor a hamvait keverjék össze szeretett állatai maradványaival, és úgy szórják szét. A döglött állatok porai addig az éjjeliszekrényen várakoznak.

Csak annak meglepő, hogy valaki urnában hazaviszi az elhunyt házi kedvencét, aki még nem szeretett úgy kutyát vagy macskát, mint a családtagjait - magyarázza a bizonyítványt a Bors. Mára már egy egész iparág szolgálja ki azokat az állattartókat, akik elhamvasztatják döglött állataikat, a maradványokat ráadásul haza is viszik.

Alföldi Róbert tegnap közösségi oldalán nem csak azt mesélte el, hogy ő is hamvasztatta a kedvenceket, de arról is beszámolt, hogy ha majd meghal, akkor szeretné, ha a porait összekevernék szeretett állatai földi maradvá­nyaival.




A jelek szerint nem csak egyféle aberrációval küzdő "művész" így írt Facebook-oldalán:

„Hát, elmentek… Illetve nem mentek el, mert én annyira nem tudtam volna azt elképzelni, hogy – ugye én nem kertes házban lakom, – és ez a kivinni, elvinni, izé… úgyhogy bármilyen gáz, de én elhamvasztattam Őket, és ott vannak az éjjeliszekrényemen… És én azt kértem a végrendeletemben, hogyha majd én is, akkor majd engem is, és akkor így együtt turmix, és akkor hutty…"

Azt sejtettük ugyan, hogy a buzerancia elfogadtatása után előbb-utóbb az állatokkal való hálás és a nekrofília is az egyenlőségvallás zászlajára kerül - ha épp nincs használatban a zászlórúd... -, de a kettő ilyen beteg egyvelegére még mi sem voltunk felkészülve. És hogyan hívják majd azt, aki mindegyik aberrációnak hódol? Halmozottan előnyös helyzetű?

(Kuruc.info - Borsonline nyomán)



Friss hírek az elmúlt 24 órából