Ugrás a cikkhez
Reklám

"Győzike és Bea asszony magánszemélyként összesen több mint húszmillió forint tartozást halmoztak fel, amely két dolog miatt is érthetetlen: egyrészt pár nappal ezelőttig még forgatták a TV2-n futó Édes Életet (ahonnan kirúgták, mert a csatorna közleménye szerint bántalmazott egy stábtagot), amely minden bizonnyal jócskán hozott a konyhájukra, másrészt a showman épp a napokban tett szert két, egyenként 30-35 millió forintot érő luxusautóra. Az egyiket, a kb. 35 millió forintot érő hófehér Porsche Panamerát ő maga használja, a másikat, a szintén nem Trabant-áron kapható Porsche Carrera 911 Cabriót pedig lánya, Evelin" - írja a Blikk.

A közösségi oldalára feltöltött fotókhoz írt szövegből kiderül: Evelin 20. születésnapjára kapta az álomjárgányt. Természetesen adódik a kérdés, hogy honnan telik ilyen drága "csecsebecsékre" Gáspáréknak, miközben a NAV felé komoly tartozást halmoztak fel.




– Eltartási szerződést kötöttünk egy idős bácsival, aki nem messze lakik tőlünk. Nagyon szerette a műsoraimat, s amikor ezt megtudtam, felkerestem, és jó barátságot kötöttünk. Később megegyeztünk, hogy a családom fogja a gondját viselni, cserébe mi örökölünk utána – hangzott a legújabb cigány mese.




– A garázsomban most valóban két csodaszép autó áll, a fehér a bácsié, de én használom. Evelin autója egyébként 39,8 millió forint volt, de az is a bácsi nevén van. Nem én vettem – magyarázkodott tovább a zsidó tévék eddigi kedvence.




Arra is volt válasza, hogy miért kerültek fel ismét a NAV szégyenlistájára, amelyen ő és felesége neve először 2009-ben bukkant fel, és 2011-ig folyamatosan ott is maradt. Ez év júniusában adócsalási ügy miatt eljárás indult ellenük, azzal a váddal, hogy a Győzike-show bevételeit nem vallották be. Ítéletük szerint a házaspár bűnös, Győző 1 év 8 hónap, Bea 1 év 6 hónap börtönbüntetést kapott, de persze csak felfüggesztve. Tavaly márciusban aztán állítólag befizették a több mint 20 millió forintot az adóhatóságnak, valószínűleg ezért is tűntek el a listáról. De csak ideiglenesen.

– Az adósságunkat még mindig törlesztjük, de havi részletfizetésben egyeztünk meg, ami 76 hónapon keresztül havi 416 ezer forintot jelent. Ha ezt nem fizetem be, börtönbe kerülünk – magyarázta a cigány. Úgy tűnik, lesz miből befizetniük...

(Blikk nyomán)

Kapcsolódó:

- Pofoneső: a cigány "művész" megütötte a "kulturális műsor" főszerkesztőjét, majd "Győzike" is kapott egyet

- Eltérő kultúra Győziéknél: késsel és baltával akart rendezni egy vitát a nagybácsi - sajnos nem lett semmi belőle

- Az adóslista éllovasának van pofája állami támogatásra pályázni: Gáspár Győző és a cigány Rómeó és Júlia



Friss hírek az elmúlt 24 órából