Ugrás a cikkhez
Reklám

Több mint háromezer ember reagált Twitteren egy fiatal lány képére, aki az auschwitzi munkatáborban készített mosolygós "szelfit", ráadásul még egy mosoly jelet is odarakott a helymeghatározás mellé.

A legtöbben mélységesen felháborodtak azon, hogy a nagyjából egymillió ember haláláért felelős táborban mosolyog valaki – írja a Daily Mail cikke alapján a Velvet.




A fiatal lány egy ideig azt magyarázta, hogy ez az utazás sokat jelentett neki, és ezért mosolygott, később viszont már örült az egésznek: "Híres vagyok, emberek" – örvendezett kicsit, egy másik hozzászólásában pedig azon értetlenkedett, hogy miért olyan nagy ügy az, hogy ő mosolyog. Egyszerűen örül, hogy eljuthatott oda - magyarázta.

Más felháborító "szelfik" is születtek

Talán már úton is van egy izraeli F-16-os, hogy az ő házaikat is lebombázza:







TEV, figyelem!

De nem csak  Breanna "hercegnő" lehet bajban, hanem maga a Zsindex-Velvet is. Cikkükben ugyanis elkövették a holorelativizálás szörnyűséges bűnét azzal, hogy úgy fogalmaztak, Auschwitz "nagyjából" egymillió ember haláláért "felelős". (Értik, maga a tábor felelős... Csak tudnánk, miért kellett akkor kivégezni szegény Höss parancsnokot - a szerk.)

Az auschwitzi táblán ugyanis 1,5 millió szerepel - igaz, korábban négymilliót hazudtak, azt csökkentették 2,5 millióval úgy, hogy a csodálatos 6 millió egy pajesznyival se lett kevesebb -, ez tekinthető tehát a hivatalos számadatnak.




Tény az, hogy már a Daily Mail is náciskodik, felháborító módon 1,1 milliót említve, de az Index-Velvet még ennél is tovább megy a hanyag "nagyjából egymillió"-jával.

Félmillió ártatlan, elgázosított, kivégzett, agyonlőtt, elektromos árammal elpusztított, majd újra elgázosított és tarkón lőtt stbstbstb. ártatlan zsidó szörnyűséges meggyilkolását tagadták így le - lassan egy platformra kerülnek a nácifasiszta Kuruc.infóval!

Számíthatunk-e arra, hogy a TEV, szorgalmasan végezve a munkát, amiért a kormány megfizeti, ellenük is feljelentést tesz, Amerikában hadjáratot indít, megpróbálja lekapcsoltatni az oldalt, meghurcoltatni és köröztetni a szerkesztőit?

Izgatottan várjuk...



Friss hírek az elmúlt 24 órából