Ugrás a cikkhez
Reklám

A ELTE Társadalomtudományi Karának politológia professzora a Facebookon lévő privát fiókján szerdán este közzétett nyilvános bejegyzésben jelentette be, hogy ő fogja pénteken megnyitni a az idei Budapest Pride-ot.
Lakner Zoltán (aki, amikor nem éppen nem fartúrófelvonuláson van, akkor zsidó fesztiválon vagy MSZP-kongresszuson ad elő) a következőképpen fogalmaz: "Élem az életem, melegként, családban, mert nekem így jó. Nem egy nagy dolog. Nem bujkálok. Szerintem rendben van, ha másnak másként jó. Ahogy látom, sokak kellemetlen hobbija mások életében turkálni; ha valaki "aberráció" után kutat, inkább errefelé keresgéljen. Hogy most mégis szóba hozom magam, annak az az oka, hogy szép lassan eljutottam a pontig - lehetett volna ez korábban vagy később is -, hogy azért legalább annyit mondani kellene: hé, itt engem is sértegetnek! Nem fogok a fal mellett osonni azért, mert képmutatók papolnak erkölcsről és pont beleesek a szórásba. "

Lakner azt is kiemelte, hogy szerinte a "melegeknek" is joguk van a törvényes kapcsolatra, családra és annak jogi védelmére is.

(Origó nyomán)

Kapcsolódó:

- Megint nyakunkon a buzivonulás - tíz (!) napig tart az aberráltak fővárosi orgiája

- Rendőrfőkapitány: a családpártiak nem vonulhatnak, nehogy zavarják a buzivonaglást!

ReklámFriss hírek az elmúlt 24 órából