A milánói világkiállításra szánt pavilontervek pályázatai között van egy "érdekes" példány, mely talán nem csak a fanatikus antiszemitáknak juttat menórát az eszükbe:








Ma (azaz kedd, január 14. éjfélig - az alaphír 14-i - a szerk.) éjfélig lehet szavazni, és nagyon szoros a verseny az első három helyezett között. Ez is köztük van, így könnyen megtörténhet, hogy a menóra lesz a befutó, amennyiben Köves Slomó néhány fajtársának még eszébe jut szavazni ma este.

De persze olvasóink is közbeléphetnek, az utolsó terv például, amelyik ugyancsak benne van az első háromban, két székely lány munkája, hagyományos erdélyi templomok motívumai köré épül.

Ide kattintva lehet megtekinteni a pályaműveket és (regisztrálás után) szavazni.

Frissítés: úgy tűnik, az oldal nem bírta olvasóink rohamát, cikkünk megjelenése után néhány perccel összeomlott...

2. (szerda reggeli) frissítés: a hozzászólásokból kiderül, kitartó munkával néhány olvasónknak mégis sikerült szavazni, így szoros versenyben alulmaradt a menóra - annak ellenére, hogy ők is aktívak voltak, hiszen tegnap este 21:30 (cikkünk megjelenésének ideje) óta még 114 szavazatot kapott...

Íme a szavazás tegnap esti és jelenlegi állása - remélhetőleg a zsidó nép és jelképek iránt különös vonzalmat érző kormány tiszteletben fogja tartani az eredményt...

Tegnap:



Katt a képre a nagyobb méretért!

Ma: