Az alább látható körlevélkét dobta be egy antikommunista galamb a postaládánkba:




A kép nálunk is megjelent már, nem is ez az érdekes benne, hanem a feladó és a címzettek:







A feladó, Pusztai Mónika ugyanis Mesterházy titkárnője, a címzettek pedig mind az MSZP-székházban dolgoznak ebben a pillanatban is (Páll András a Velez nevezetű bűnözőnek az embere, a többiek az MSZP.hu-t szerkesztik, és egyéb titkárságokon dolgoznak), tehát annak a pártnak tolják a szekerét fölöttébb aktívan, mely folyamatosan a cigók hátsóját tisztogatja (versenyezve ebben a Fidesszel).

A dolog nem meglepő, hiszen az MSZP-sek is láthattak már cigányt életükben, s a közvélemény-kutatások is kimutatták, hogy még az ő agyhalott szavazóik sem rajonganak értük - a kettős beszéd és a hazudozás álságos benne, a képmutató cigányimádás.

Pedig most elődje mintájára Mesterházy is kiállhatna, s elmondhatná az MSZP "pusztai" beszédét, bejelentve, hogy az apparátus már rájött, hogyan lehet megoldani hazánk egyik legnagyobb problémáját... De nem akarunk ötleteket adni a szavazótábor megháromszorozásához.

Mónika pedig a második jófej az MSZP-ben a pártot tönkretevő Gyurcsány után, kár, hogy hamarosan sok magyarhoz hasonlóan ő is megtapasztalhatja, milyen érzés, amikor zsidó parancsra elhatárolódnak az embertől.

(Kuruc.info)

Friss: 

- Az MSZP-szóvivő szerint a titkárnő csak "figyelmeztetésből" küldte szét a cigányos körlevelet

Levelet kaptunk az MSZP-től: elismerték, hogy Mesterházy titkárnője Indiába küldené a cigányokat, és hogy Ron Werber lecseszte őket

- Újabb elfogott levél: Ron Werber lecseszi az MSZP honlapjának szerkesztőit