Ugrás a cikkhez
Reklám



Zsidó parancsra betiltva
Nem elég, hogy zsidók döntik el, ki vonulhat fel a magyar fővárosban ("szabadságharcos" kormányfőnk pedig készségesen teljesíti az utasításukat), még a "magyar" rendőrség határozatából is az országhódítók hazugságai köszönnek vissza. 2013 "független" Magyarországán ugyanaz a szövegrészlet olvasható az elvileg a magyar polgárokat szolgáló és védő hatóság határozatában, ami egy hungarofób pénzbehajtó bűnszövetkezet közleményében. Itt tart ma Orbán Viktor "szabadságharca".




A Mazsihisz közleménye, kiemelve a szóban forgó szövegrészlet:

Soha többé nem tűrjük büszkeségünk, becsületünk semmibevételét

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége mindenkit felszólít, hogy akadályozzuk meg a holokauszt áldozatai emlékének meggyalázását.

Évről-évre tízezrek vesznek részt az Élet Menetén, ahol a meggyilkolt több százezer magyar zsidóra emlékezünk. Idén, ugyanerre a napra hirdette meg egy csoport a „Magyar Motoros Menet” elnevezésű rendezvényt. A motorosok felvonulásukkal érinteni akarják a zsidó negyedet, a Dohány utcai zsinagóga környékét is.

Rendezvényüknek az „Adj Gázt!” címet adták, amely félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére. Tervük tűrhetetlen, szégyenteljes támadás, amelyet egyetlen pillanatig sem tűrhetünk el.

A MAZSIHISZ felszólítja a hatóságokat – ha valóban, s nem csak szavakban kívánják garantálni a magyar zsidóság biztonságát –, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel akadályozzák meg a menet megtartását.

Kérünk mindenkit, akinek fontos a magyarság becsülete, a demokrácia, az emberi egyenlőség eszméje, az elpusztítottak emléke, hogy 2013. április 21-én jöjjön a zsidó negyed kapujához, és saját testével akadályozza meg, hogy a gázhalált emlegetők bemehessenek Budapest történelmi zsidó negyedébe.

Jöjjenek el!

Tegyük világossá, hogy országunk földjén soha többé nem tűrjük büszkeségünk, becsületünk semmibevételét, legyünk bármilyen vallásúak, katolikusok, reformátusok, zsidók, izraeliták, tartozzunk a többséghez vagy a kisebbséghez, egyenként mutassuk meg, hogy az aljasság korának véget kell vetni.

És a felvonulást Orbán, illetve Pintér utasítására betiltó rendőrségi határozat:
















(Kuruc.info)

Friss: 

- Motorosok: Nem lett volna antiszemita a felvonulás, nem vagyunk náci csürhe, nem visszük bíróságra a betiltást, bocsánatot kérünk

- A Szkíta Motorosok a diktatórikus tiltás ellenére is felvonulnak

Korábban írtuk: Ezt a zsidó parancsot is teljesíti Orbán: csak a metéltek vonulhatnak a "magyarok fővárosában"

Kapcsolódó: Anticionista tüntetést szervez ifj. Hegedűs a Zsidó Világkongresszus ülésének idejére



Friss hírek az elmúlt 24 órából