Alig telt el néhány nap, hogy a déli határszakaszon jártunk annak érdekében, hogy elkészüljön egy valós helyzetet feltáró riport, és máris egy újabb szörnyű cselekményről számoltak be a híradások. A magyar államhatár közvetlen túloldalán szabályos migránsháború tört ki, amely során az embercsempész-bandák közötti lövöldözésben többen meghaltak.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom legújabb tényfeltáró filmjében a valós magyarországi határhelyzet mutatjuk be, amely során rávilágítunk arra, hogy hazánkban egy hazug és álságos határvédő kampány zajlik a valós határvédelem helyett. Ennek a következtében pedig egy megrendezett és megtévesztő kormánypropaganda jut el a magyar adófizető állampolgárokhoz.

A kormány nem hajlandó, vagy nem tud valódi lépéseket tenni, a közel-keleti állapotok felszámolására, mi pedig nem akarjuk tovább tűrni, hogy a déli határ mentén élő magyar emberek megfélemlítve éljenek. Ezért nem marad más választásunk, mint az összefogás. Nekünk kell megvédeni Magyarországot az illegális bevándorlóktól! - írja László Attila MÖM-vezető.