A fordító megjegyzése:

A „geduldet” (megtűrt) egy német jogi kategória. Az a külföldi, akinek a menedékkérelmét elutasították, még bekerülhet a „megtűrt” kategóriába.

Elméletileg ez arra jogosítja fel, hogy megszabott ideig tartózkodhasson Németországban, melynek lejártával el kellene hagynia az országot. A gyakorlatban viszont ez nem történik meg, mert a lejáratkor az érintett mindig előhozakodik valami kifogással (pánikbetegség, családi probléma stb.), vagy egyszerűen csak elkezdi skandálni a két varázsszót („Rasszizmus!” és „Nácizmus!”), melynek hallatán a „puhaszerszámú” német hatóságok megengedik, hogy maradjon.

A „kniffel” egy német kockajáték.

Most pedig jöjjön a cikk fordítása!

A nyugdíjas Detlef halála Offenburgban: egy iszlámindíttatású gyilkosság

A Szomáliából való muszlim Ali M. „Allahu akbart” kiáltott, valamint a rendőrségi őrizetben imádkozott

Michael Stürzenberger cikke. Mint olyan gyakran, ebben az offenburgi esetben is, egy iszlámindíttatású gyilkosságot a pszichiátriai skatulyába tuszkolnak be. A muszlim Ali M., egy Szomáliából való „menekült”, az iszlám klasszikus csatakiáltását, az „Allahu akbar”-t adta ki magából, miközben 2019. május 16-án a földön védtelenül fekvő 76 éves nyugdíjas Detlef J.-be folyvást belerúgott és ütlegelte. Röviddel ezen támadás előtt őt [az elkövetőt] a szövetségi rendőrség az offenburgi pályaudvaron megállította, miután ott „az iszlámmal kapcsolatos véleményét nagyhangúan nyilvánította ki”, valamint egy pályaudvari kocsma ablaktábláján dörömbölt.




Egy taxival való utazásnál agresszívvé vált, a sofőrnél rámarkolt a kormánykerékre, valamint arcon ütötte. Ennek következtében Ali M.-t a rendőrség őrizetbe vette, és az őrsre való úton elkezdett „hangosan imádkozni”.

Négy héttel azelőtt a 25 éves muszlim egy sisabárban [vízipipabárban] nagymértékben sérelmezte a ramadán böjti hónap be nem tartását. A vonaton gyötörte és zaklatta a vele utazó „hitetleneket”. Mindez egy mélyen vallásos muszlim viselkedése, aki az iszlám szigorú szabályait és a Korán radikális parancsolatait a hitetlenek elleni gyűlöletről, akárcsak az ellenük való harcról egészen az ölésig terjedően a magáévá tette.

A nyugdíjas Detlef hónapokig tartó szenvedés után, hétfőn [2020. április 20-án] a kórházban elhunyt. A muszlim rúgásai és ütései révén az arcán többszörös csonttörést szenvedett, a bal szemére megvakult, és azóta folyamatos ápolásra szorult. Az állapota az utolsó pillanatig egyre romlott. Gyomorszondával kellett táplálni, és végül már egyáltalán nem tudott nyelni.

A nyugdíjas ikerfiainak nem csak apjuk lassú halálát kellett megélniük, aki a súlyos agyi sérülések okán többé már nem ismerte fel őket, hanem a kezelés magas költségeit is elő kellett teremteniük. Az idősgondozási biztosítás és a nyugdíj ellenére havonta mintegy 1600 euró hiányzott.

A muszlim Ali M. részére, mint olyan gyakran, egy „szakértő” „paranoid skizofréniáról” adott ki igazolást, és egy pszichiátriai kórházba utalta be. Mivelhogy a muszlim egy „állandó jellegű betegségtől” szenved, további bűncselekmények, mint testi sértés és emberölés bűntettének veszélye áll fenn, ha a gyanúsított „kezeletlen” marad. Most aztán a muszlim egy kétséges „pszichikai betegséggel” kimagyarázhatja magát, egy kórházban ápolják, cselekvőképtelennek számít és kivonja magát a jogos büntetés alól. Hogy a muszlimnak mégis milyen „pszichikai betegsége” van, kiderül a tanúk vallomásaiból, akik látták a nyugdíjas elleni brutális támadást:

„A 25 éves férfi váratlanul belerúgott a nyugdíjasba, minduntalan annak fejébe. És ennél Allahu akbart kiáltott”. (…)

„A közlekedési lámpához gurultam. Ott egy férfi feküdt az útpadkán. Amikor kiszálltam az autóból, a vádlott odajött hozzám, egy újságot tartott elém és azt ordította: „Nézd, nézd” és „Allahu akbar”. Nem tudtam, hogy mi van nála az újság mögött, talán egy kés. Éppen ezért félrevonultam és hívtam a rendőrséget. Amikor hátranéztem, láttam, amint továbbra is a fejét rugdossa. Három perccel később ott volt a rendőrség. A földön lévő férfi egy hangot sem adott ki magából; azt gondoltam, hogy eszméletlen”.

Érdekes lenne megtudni, hogy mi állt abban az újságban, amit a muszlim a magasba tartott. Talán mély vallásosságából adódóan valami felháborította? Lehetséges, hogy szellős ruhát viselő, el nem takart nők fényképei? Vagy egy tudósítás muszlimok állítólagos „diszkriminációjáról”? Egy kritikus cikk az iszlámról vagy egy muszlim terrormerényletről? Sok minden lehet, ami egy vallásos muszlimot dühbe hoz.

Ali M. 2015-ben jött „menekültként” Szomáliából Németországba; 2017-ben menekültkérelmét elutasították. Azóta szabad volt neki, akárcsak sok százezernyi más jogtalan menedékkérőnek, hogy országunkban megtűrtként tartózkodjon. Meg az is, hogy az iszlámot dicsőítse, és eközben bűncselekményeket kövessen el.

A nyugdíjas elleni halálos támadás előtt elkövetett testi sértés ellenére ismét szabadlábra helyezték. Ezzel szemben az áldozatot gyanú alá vonták. Így aztán mindkét fiának a rendőrség részéről olyan kérdéseket kellett hallania, hogy az apjuk „békeszerető”-e, „idegenellenes” beállítódású-e, és „mennyi alkoholt” iszik. Detlef J.-nek azonban még csak egy sör sem volt a hűtőszekrényében. Idegenellenes sem volt. Pusztán egy barátokkal való kniffeljátékról jött és haza akart menni, amikor a muszlim Ali keresztezte az útját. Most Detlef halott. És a gyilkosának még csak nem is kell bíróság előtt felelnie. Allahu akbar.

Hidra - Kuruc.info

Kapcsolódó: Egyesült Királyság: egy szomáliai nő csak úgy agyonszúrt egy rollerező fehér kislányt