Ugrás a cikkhez
Reklám

Ezúttal a görögországi eseményekkel kapcsolatos propagandafelvételek miatt kellett "tollat" ragadnom. Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy az ilyen propaganda csak azért működik, mert egy demokráciában (csőcselékráciában) mindenki, így a nők is szavazhatnak, akik érzelemvezérelt természetüknél fogva azonnal elérzékenyülnek, ha síró nőt vagy gyereket látnak. Nem véletlen, hogy a „Refugees welcome” (Üdvözöljük a menekülteket) mozgalomban a nők felülreprezentáltak.

Ha ellenben csak a férfiak szavazhatnának, hiszen nettó adófizetőként ők viszik a hátukon a civilizációt, valamint ők azok, akik katonaként az életüket kockáztatják a civilizáció megvédéséért, az ilyesféle propaganda hasztalan maradna. Magamból kiindulva ugyanis - és ezzel nagy valószínűséggel a férfi olvasók többsége így van - a legkisebb szánalmat sem érzem a szenvedő füstösképű nők és gyerekek iránt.

Egyrészről semmi keresnivalójuk a mi, azaz a fehérek országaiban. Másrészről a tapasztalat alapján tudom, hogy az „ártatlan” migráns gyerekek hogyan viselkednek - különösen ha már túlerőben vannak - az őslakos magyar, német, svéd és egyéb gyerekekkel szemben.

Az alábbi felvételek több helyen elérhetők. Én egy Judge nevű Twitter-felhasználó oldalát választottam, aki megjegyzéseket is írt hozzájuk:

„Hahó, ’globalisták’, amikor legközelebb menekültpropagandát forgattok, győződjetek meg arról, hogy a stáb nincs rajta a felvételen.
Mellesleg a nő jelenetének első beállítása jobb volt”.

Hey *Globalists*, next time you shoot refugee propaganda make sure your film crew isn't in the shot too.

Btw her first take was better pic.twitter.com/KALRCi4WxL

— Judge (@V8POW) February 29, 2020

„Legyen az ’ketrecben tartott gyerekek’ a déli határunkon [az USA déli határán] vagy ’migránsválság’ Európában, mindkettő gyerekeket használ fel arra, hogy az érzelmeidet manipulálja”.

„Itt egy „menekült” egy gyereket tart a nyílt láng felett, valamint ütögeti, hogy könnyeket csaljon ki belőle egy sajtófénykép erejéig”.

„Tehát a #WeaponizedMigration [a migráció mint fegyver] folytatódik”.

Whether it's "kids in cages" at our southern border, or the "migrant crisis" in Europe, both use children to manipulate your emotions.

Here a "refugee" holds a child over an open flame and smacks him to whip up tears for a press photo.

All so #WeaponizedMigration continues. pic.twitter.com/UrKGZ9B0h0

— Judge (@V8POW) March 2, 2020

„Eltöprengtél azon valaha, hogy a sajtó hogyan tesz szert gyerekek sírós fényképeire, melyeket arra használnak, hogy bűntudatot gerjesszenek benned a nyitott határok elfogadására?”

„Itt van egy ’menekült’, aki gyereket tart a tűz felett, valamint ütögeti annak biztosítására, hogy a könnyek a legesleginkább valósághűek legyenek”.

„Holnap már az ’elkészített terméket’ fogod látni, mint amilyen ez is; mintha ez lenne a valóság:
[A lenti a Guardian videója: Menekültek érkeznek Leszboszra, mivelhogy Törökország megnyitotta a határokat]

Tomorrow you'll see the "finished product" like this, as if it were reality:https://t.co/X1qnhO8AEe

— Judge (@V8POW) March 2, 2020

Hidra - Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából