Ugrás a cikkhez
Reklám

Ha azt hinné a kedves olvasó, hogy az északi országok közül messze Svédország nyerné a "progresszív zászlóshajó" versenyt, akkor jobb, ha tudja, hogy Finnország is elszántan harcol az első helyért. Egészen megdöbbentő statisztikákat hallhatunk, mégis mekkora a migráns hátterű bűnözési és erőszakolási ráta a szebb napokat látott országban, de erről majd később. Viszont hazudhat akármekkorát a liberális média, azt nem tudja letagadni, hogy nőtt a nők ellen elkövetett bűncselekmények száma, ellenben – ahogy azt jól tudjuk – ezért korántsem a migránsokat okolja, hanem különböző lehetetlen magyarázatokat szül, és az "integráció hiányára" hivatkozik.




Ennek szellemében már több "oktatóvideó" is napvilágot látott a haladó nyugaton, így például a német nőket arra tanították, hogy kezük felemelésével (nem, sajnos nem abban a szögben, ahogy mi gondoljuk) JELEZZÉK a migránsnak, hogy nem kívánnak közelebbi viszonyba kerülni velük, vagy éppen azt mutatták be, hogyan lehet női táskával megütni őket, ha elszemtelenednének. Nem, ezek nem paródiavideók, ez a kőkemény valóság. Különösen felháborító ez annak fényében, hogy pont az ilyen tartalmakat gyártók és elvtelen elvtársaik engedték be a sáskahadat szeretett kontinensünkre. Az általam említett példák ebben a reakció-videóban mind megtekinthetőek egy kis vicces kommentárral fűszerezve, illetőleg ugyancsak itt kerül terítékre egy nemrégiben megjelent finn "oktatóvideó", amelyet csak jobb elnevezés híján mertem így jellemezni.

Azonban rögtön az elején láthatjuk is, hogy nem Paul Joseph Watson, a reakció-videó készítője volt az, aki először felhívta a figyelmet erre a "gyöngyszemre", amin azóta a fél patrióta közösség nevet. Tiina Wiik finn nacionalista, akinek neve már egy korábbi hírünkkel kapcsolatban is felmerült, ugyanis Twitter-bejegyzésében osztotta meg az agylerágó performanszot a következő kommentárral: "a szülővárosom [Oulu - Á.B.] 2.5 millió eurót költött egy programra Safe Oulu néven, amely segít felvenni a harcot az egyre növekvő számú nemi erőszakkal szemben." Tiina arról is panaszkodik, hogy lám, "ilyenekre megy a pénz" (nekünk magyaroknak is ismerős érzés ez), majd viccesen hozzáteszi, hogy "öljetek meg most, vagy legalább lobotomizáljatok, hogy ne kelljen a fejemben ezzel a képpel élnem tovább".

My home town has launched a 2,5 million euro project called Safe Oulu that aims at combating the (migrant) rape crisis.

This is where the money goes.

Kill me now.

At least, be kind and lobotomize me so I won't have to live with this image in my head. pic.twitter.com/NuAPAS1UQF

— Tiina Wiik 🇫🇮 (@SwanOfTuonela) February 28, 2020

S, hogy milyen mondatokkal jellemezném a röhejes videót, azt leszámítva, hogy ha még egyszer meghallom a zenéjét, kilyukad a dobhártyám? Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy bárki a világon elhiszi, hogy ez megállítja akármelyik idegen hódítót. Szerintem még maguk a készítők, ötletgazdák sem, csak velünk ellentétben őket az sem érdekli, ha az európai kultúra elpusztul. A három "táncosnő" tipikus libsi, már kinézetre is, ezen nincs mit magyarázni, viszont másfél óra kutatás és olvasás után sem értem, miért szerepelnek férfiak a videóban. Őket is meg akarják erőszakolni? Illetőleg érdekelne, vajon még milyen "okosságokra" ment el a maradék pénz...

Watson videójából különben kiderül, hogy 2018-ban Finnországban a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások 93%-át muzulmán migránsok követték el, valamint az is, hogy negyvenszer (!) nagyobb az esélye annak, hogy egy szexuális erőszaktevő afganisztáni vagy iraki, mint finn őslakos... Beszédes számok (akit további bővebb információk érdekelnek és tudnak angolul, azoknak érdemes végignézni a videót, van hozzá angol felirat is).

"Stop! Don't touch me there, this is my no-no square". Vonaglanak a fülsiketítő zenére a liberális bolondok, amelynek szövege nagyjából ennyit jelent magyarul: "Állj! Ne érints meg ott, az tiltott terület!". Persze a "no-no" szintű kommunikáció az idegenek agyi kapacitásához lett belőve, legalább ezzel tisztában vannak a jelek szerint, ha mással nem is.




Vajon a kedves olvasók mit gondolnak? Sikerül megfékezni a harmadik világból idehozatott ösztönlényeket ezzel a kis mókás zenével? Finnország nagyobb bajban van, mint azt elsőre hinnénk...

Aki pedig nem ad hitelt a szavaimnak, vagy esetleg úgy érzi, neki már meg sem kottyannak az efféle rémségek, indítsa el az alábbi videót (és nézze is végig, ha bírja)...

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából