Ugrás a cikkhez
Reklám

Egy németországi „kultúragazdagításról” szóló rendőrségi közlemény magyar fordítása:

Bad Bentheimi Szövetségi Rendőrségi Felügyelet
Bad Bentheimi Szöv. Rendőrs.: A vasúton utazó nőt arcra mért ökölcsapásokkal megsebesítették
A gyanúsított férfi vizsgálati fogságban ül

Osnabrück
Egy 20 éves, vasúton utazó nőt szerda este [2019.04.24-én] arcra mért ökölcsapásokkal súlyosan megsebesítettek. Egy 23 éves férfit őrizetbe vettek. Most vizsgálati fogságban ül.

Az incidens szerda este egy NordWestBahn-vonaton, a Brémából Münster irányába tartó járaton történt.

A szövetségi rendőrség eddigi ismeretei szerint a 23 éves férfi állítólag már a vasúti út során feltűnően viselkedett a női utasokkal szemben. Tanúk arról számoltak be, hogy a férfi, nyilvánvalóan tudatosan, csak világos bőrszínű nőket zaklatott, gyötört és sértegetett.




Az osnabrück-altstadti állomáson való megállás után röviddel a 23 éves, migrációs hátterű német állampolgár céltudatosan odament a 20 éves sértetthez, és váratlanul ököllel legalább kétszer arcon ütötte. Ezenfelül leköpte az áldozatot, és ezekkel a szavakkal szidalmazta: „Gyűlölöm az összes német nőt”.

Az osnabrücki főpályaudvarra való, 19:45 körüli beérkezéskor a 23 éves férfi elhagyta a szerelvényt. Egy bátor tanú követte az elkövetőt, amíg azt még a főpályaudvaron a szövetségi rendőrség emberei őrizetbe nem vették.

A fiatal nő a váratlan támadás során súlyosan megsérült az arcán, és egészségügyi ellátásra mentőautóval egy klinikára kellett szállítani.

Egy elvégzett légalkoholteszt a 23 éves férfinál negatív eredményt hozott. Vérvizsgálatot rendeltek el, hogy kábítószer vagy más ajzószer használatát meg lehessen állapítani. Jelenleg az eredmény még várat magára.

A cselekmény pontos lefolyásának tisztázására a szövetségi rendőrség révén intézkedtek a szerelvényen készült videófelvétel kiértékelésére.

A rendőrség előtt már ismert 23 éves férfit ma délután [2019. 04. 25-én] az osnabrücki államügyészség indítványára egy fogva tartásról döntő bíró elé vezették, és most vizsgálati fogságban van.

Hidra - Kuruc.info

Forrás: Bundespolizeiinspektion Bad Bentheim: Bahnreisende durch Faustschläge ins Gesicht verletzt - Tatverdächtiger sitzt in Untersuchungshaft





Szólj hozzá!

Friss hírek az elmúlt 24 órából